Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

Tietoa Lävistyksistä ja Venytyksestä

Täältä löydät vastauksen kaikkiin kysymyksiisi lävistyksistä ja venytyksestä.

Valitse yksi alla olevista kategorioista ja lue lisää kaikista lävistyksistä, historiasta, riskeistä, menestyksestä ja paljon muuta.

Valitse kategoriasi tästä:

 

Löydä vastaus tai kysy kysymys?

Haluamme tarjota kaikkiin kysymyksiisi vastauksen hopealautasella. Toivomme, että olemme kattaneet kaikki mieltä askarruttavat kysymykset artikkeleissa. Jos kuitenkin olemme unohtaneet jotain, mitä haluaisit tietää niin kysy pois. Jokaisen artikkelin kupeessa löydät rivin, mihin voit kirjoittaa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja mieltä askarruttuvan kysymyksesi. Vastauksen jälkeen saat sähköpostiviestiä, jolloin muutkin voivat lukea kysymyksesi. He eivät kuitenkaan näe sähköpostiosoitettasi. Joten kysy pois, myös muut tulevat hyötymään tästä. Sillä jos epäröit niin varmasti moni muu epäröi myös. Tällä tavoin voimme auttaa mahdollisimman monia ihmisiä samalla. Se on myös ok olla anynyymi. Siinä tapauksessa voit jättää nimesi kirjoittamatta.

Olemme luoneet myös oppaita niille jotka haluavat olla tarkkoja lävistyskorujen puhdistuksessa, uusien lävistysten hoidossa ja venytyksessä. Nämä oppaat löydät ainoastaaan klikkaamalla osioihin, joista etsit tietoa. Voit itse valita mitkä oppaat haluat luettavaksi. Voit tilata yhden tai sitten samalla kertaa vaikka kaikki.

Mukavia lukuhetkiä!

 

Jätä vastaus