Häpyhuulilävistys

Lävistystietoa

Paranemisaika (Ulko): 9 - 12 viikkoa
Paranemisaika (Sisä): 6 - 8 viikkoa
Paksuus: 1,6 mm.
Halkaisija: Vaihteleva
Kipu (1 - 10): 4

Kun puhutaan lävistyksistä häpyhuulissa, jaetaan ne yleensä uloimpiin ja sisempiin häpyhuulilävistyksiin. Häpyhuulilävistys teetetään yleensä molemmille puolille häpyhuulia symmetrisen ilmeen luomiseksi. Jos haluat genitaalilävistyksen stimuloivalla vaikutuksella, tämä lävistys ei tule kysymykseen. Muihin naisten genitaalilävistyksiin nähden vaikutus jää pieneksi.
Häpyhuulilävistys teetetään yleisimmin pelkän ulkonäön vuoksi. Sen takia, useimmat teettävät ne molemmille puolille häpyhuulia. Aiemmin häpyhuulilävistystä käytettiin siveysvyönä - onneksi asia ei ole nykyään enää näin.

Häpyhuulilävistyksissä paranemisaika on lyhyt. Se on myös yksi tavallisimmista ja helpoimmista lävistyksistä. Häpyhuulilävistys teetetään nykyään enemmän pelkän esteettisyyden vuoksi.

Miten lävistys tehdään?

Kaikki vartalot ovat erilaisia. Siitä syystä emme voi tarkasti kertoa, mihin juuri sinun häpyhuulilävistyksesi sijoitetaan. Saat itse päättää kuitenkin haluatko lävistyksen sisempiin vai ulompiin häpyhuuliin. Lopullinen päätös lävistyksen sijoittamisesta tehdään yhdessä lävistäjän kanssa.

Lävistys uloimmissa häpyhuulissa

Tämä lävistys voidaan sijoittaa "mihin tahansa", missä on tarpeeksi kudosta lävistykselle. Se sijoitetaan yleensä vähintään sentin päähän uloimman häpyhuulen reunasta. Ulompi häpyhuulilävistys on kivuliaampi kuin sisempi häpyhuulilävistys sen takia koska ulommassa lävistyksessä on enemmän lävistettävää kudosta. Samaisesta syystä paranemisaika ulommassa häpyhuulilävistyksessä on pari viikkoa pidempi.

Lävistys sisemmissä häpyhuulissa

Sisempi häpyhuulilävistys sijoitetaan ulomman häpyhuulilävistyksen viereen. Lävistys sijoitetaan oman kehosi mukaan, kuitenkin useimmiten vähintään sentin päähän sisemmän häpyhuulen reunasta. Paranemisaika sisemmässä häpyhuulilävistyksessä on lyhyempi, sillä lävistettävää kudosta on vähemmän kuin ulommassa häpyhuulilävistyksessä.

Korunvalinta häpyhuulilävistykseen

Häpyhuulilävistyksen koruvalikoima on monipuolinen ja voit käyttää lähes minkä tahansa muotoisia koruja. Useimmat käyttävät kuitenkin tavallisia renkaita, hevosenkenkiä tai segmenttirenkaita.
Saamme ajan myötä enemmän ja enemmän tiedusteluita häpyhuulien venytyksestä, mikä on myös mahdollista. Juuri tähän tarkoitukseen me olemme luoneet kategorian suuret lävistyskorut.

Jätä vastaus