Prinssi Albert

Lävistystietoa

Paranemisaika: 1 - 2 kuukautta
Paksuus: Min. 1,6 mm.
Pituus: Vaihteleva
Kipu (1 - 10): 3

Sana miesten genitaalilävistys tuo varmasti ensimmäiseksi Prinssi Albert lävistyksen kielen päälle. Se voidaan lyhentää myös kirjaimiin PA. Se on yksi suosituimmista miesten genitaalilävistyksistä.

Lävistys kulkee virtsaputken suun kautta ja tulee ulos peniksenpään alapuolelta. Tämä on tavallinen Prinssi Albert. On myös olemassa käänteinen PA.

Lävistys voidaan teettää myös jänteeseen, jos sinut on ympärileikattu ja sinulla ei ole esinahkaa. Jos sinua ei ole ympärileikattu, niin lävistys voidaan sijoittaa yhteisen lävistäjän kanssa tehdyn päätöksen perusteella enemmän toiselle sivulle, jotta esinahka mukautuisi muutokseen paremmin.

Prinssi Albert tehdään usein paksummalla korulla kuin normaali lävistys, sillä ohut koru voi johtaa "cheese cutter syndroomaan". Tällä tarkoitetaan syndroomaa, jossa liian ohut koru jakaa peniksen pään kahtia. Tämä voidaan tietenkin välttää valitsemalla tarpeeksi suuri koru. Lue lisää suurista lävistyskoruista genitaalilävistyksiin täältä.

Mitä koruja voidaan käyttää?

Useimmat käyttävät joko helmirengasta, segmenttirengasta tai taivutettua sauvaa Prinssi Albert lävistykseen. On olemassa myös koruja, jotka on erityisesti luotu pelkästään prinssi Albert lävistykseen. Esimerkiksi "Prinssin sauva".
Ainoa asia, mihin sinun pitää kiinnittää huomiota on lävistyksen paksuus, sillä et halua, että lävistys jakaa peniksen pääsi kahtia. Tarpeeksi suurella korulla tämä syndrooma voidaan välttää. Muista myös, että korun täytyy olla mukavasti niin erektiossa kuin normaalissa tilassa.
Paranemisjakson aikana voit käyttää titaania, zirkonikultaa tai blackline materiaaleja. Paranemisjakson jälkeen voit vaihtaa korun sinulle sopivaan materiaaliin. Jotkut pitävät kevyestä korusta. Tähän tarkoitukseen sopii akryyli hyvin, sillä se on yksinkertainen ja kevyt materiaali.

Muuten, prinssi Albert korun venytys ei ole mahdotonta. Meillä on renkaita ja sauvoja, jotka yltävät jopa 10 mm saakka.

 

Gode tips till din Prins Albert

Tässä pari hyvää neuvoa, jos olet jo teettänyt prinssi Albertin.

  • Lävistyksen puhdistuksen jälkeen on hyvä virtsata, sillä se huuhtoo puhdistusaineen pois. Puhdistuksen suunnittelu vessakäyntien kanssa tekee lävistyksen hoitamisen hieman helpommaksi.
  • Vältä seksiä partnerisi kanssa paranemisjakson aikana
  • Lävistyksesi tulee melko varmasti olemaan herkko pari ensimmäistä päivää. Huuhdo veri ja muu lika pois isotonisella suolaliuoksella.
Jätä vastaus