Dermal 14 karaatin kullasta tähdenmuotoisena

Saatavuus: Varastossa

62,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Tähdet ovat parhaimmillaan upeita kun ne ovat näkyvillä taivaalla. Nyt kuvittele itsellesi tähti omaan lävistykseesi. Eikö olisi upeaa saada oma tähti lävistykseen? Nyt sinulla on mahdollisuus tähän, sillä nimittäin tämä tähti sopii dermal lävistykseen ja se säteilee samalla tavalla kuten tähdet taivaalla.

Koru on valmistettu 14 karaatin kullasta ja se on tähdenmallinen. Koru on saatavilla monissa eri koissa - katso yläpuolella olevasta laatikosta kaikki mahdolliset mallit.

Kuten kuvasta näkyy, korussa on suuri määrä jalokiviä. Tämän takia koru myös säteilee upeasti valossa. Kivet ovat aina kirkkaanvärisiä siitä huolimatta minkämallisen korun valitset.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Dermal-64
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm. (Sopii 1.6 mm Dermaliin)
Pallonkoko 8 mm.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Dermal 14 karaatin kullasta tähdenmuotoisena
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder