Dermal anchor pallot titaanista

Saatavuus: Varastossa

5,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Tämä dermal on niin yksinkertainen että yksinkertaisempaa korua on lähes mahdotonta saada. Välillä yksinkertaisin koru on myös parhain.
Koru on valmistettu parhaasta lävistysmateriaalista, nimittäin titaanista. Titaani on erittäin vahva materiaali, joka ei rikkoudu hevillä eikä sen väri haalistu. Joten ajan kuluessa, dermalisi näyttää aina aivan uudelta.
Titaania käytetään usein juuri lävistäjien toimesta, sillä titaani ei vapauta nikkeliä. Sen takia useimmat ihmiset käyttävät juuri titaanista valmistettuja koruja, sillä ne ovat laadultaan parhaita eivätkä ne altista kehoasi nikkelille.

Tämä dermal on saatavilla kolmessa eri koossa. Voit valita tietenkin itsellesi sopivimman koon valikosta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Dermal-39
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm. (Sopii 1.6 mm Dermaliin)
Materiaali Titaani
Tämä koru on valmistettu puhtaasta titaanista ja on täysin nikkelitön. Titaani on niin turvallinen materiaali, että jopa sairaalat, hammaslääkärit ja monet muut paikat käyttävät sitä. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan ihon läpi menevä osa on titaaninen.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Dermal anchor pallot titaanista
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder