Dermal pallot tähdenmuotoisena

Saatavuus: Varastossa

5,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat
Löydät valikoimastamme myös hieman epätavallisempia dermal koruja kuten esimerkiksi tämän, joka näyttää tähdenmuotoiselta korulta ja se on valmistettu palloista. Keskeltä korua löytyy myös suuri jalokivi, joka kimaltelee upeasti valon osuessa koruun. Koru on valmistettu kirurginteräksestä ja se on päällystetty eri värivaihtoehdoilla, jonka voit itse valita. Voit valita esimerkiksi mustan korun kirkkaalla jalokivellä. Keskellä oleva jalokivi tulee aina olemaan kirkas riippumatta siitä, minkä värisen korun valitset. Korun mitta on noin 6,5 mm, joka on dermal koruihin nähden melko suuri.
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Dermal-65
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm. (Sopii 1.6 mm Dermaliin)
Materiaali Kirurginteräs
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Pinnoite Ionipinnoite
Pallonkoko 6.5 mm.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Dermal pallot tähdenmuotoisena
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder