Ale

Fake napakoru meritähdellä

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 4,90 €

Erikoistarjous: 3,68 €

Kuvaus
Yksityiskohdat
Kuvassa näkyvä kaunis koru meritähdellä on fake napakoru. Voit kokeilla napakorun lookkia ennen itse lävistyksen ottamista korun avulla tai jos et halua ottaa lävistystä, voit luoda todellisen lävistyskorun lookin korulla.
Voit kiinnittää korun tukevasti napaasi renkaassa olevan pienen jousen avulla, liikuttamalla tasaista levyä edes ja takas.
Korussa oleva pieni riipus on jalokivikoristeinen meritähti. Se on valmistettu messingistä ja päällystetty kiiltävän väriseksi.
Pieni elegantti koru on täydellinen merestä tai mereneläväisistä pitäville. Koru on lisäksi pienen koon vuoksi helppo pitää.
Oletko valmis kokeilemaan uutta lookkia?

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Fake-13
Kappalemäärä 1 Kpl
Materiaali Messinki
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Pinnoite Tavallinen pinnoite
Onko tuote liimattu? Kyllä
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Fake napakoru meritähdellä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder