Fake plugi jalokivellä ja o-renkailla

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 2,90 €

Erikoistarjous: 1,70 €

Kuvaus
Yksityiskohdat
Hanki nyt itsellesi todella elegantti fake plugi jalokivellä, jos haluat venytyslookin, ilman tarvetta todellisuudessa venyttää korvanlehteä. 
Tämä fake plugi vaatii ainoastaan tavallisen 1,2 mm korvalävistyksen ja sen tappi on vain 6 mm pitkä, jotta koru istuisi mahdollisimman tiiviisti korvassa.
Plugin tappi on valmistettu kirurginteräksestä ja sen päät ovat mustaa akryyliä.
Korun etu- ja takaosassa on musta O-rengas. Normaalisti O-rengasta käytetään venytyskoruissa korun putoamisen ehkäisemiseksi ja ne pitävät venytyksen tukevasti paikallaan. Tässä fake plugissa se kuitenkin luo illuusion aidosta venytyskorusta, jonka vuoksi on todella vaikea nähdä, että kyseessä on fake plugi.
Plugin etuosassa on suuri kimalteleva jalokivi, jota ei voi olla huomaamatta tässä tyylikkäässä korussa. Valitse nyt suosikkisi tarjolla olevista väreistä, jotka ovat nähtävissä yllä olevasta valikosta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Fake-63
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Paksuus 1.2 mm.
Kierteiden paksuus mitta on korun rungon paksuus. Se on tärkeää huomioida, jotta tiedät minkä kokoiset kierteet siihen laitettavalla pallolla pitäisi olla. Kierteiden paksuus pitäisi olla sama, kuin lävistysreiän ja siihen laitettavan pallon kierteiden.
Pituus 6 mm.
Korun pituus mitataan aina suorassa linjassa pallosta palloon. Taivutettu runko ei siis mitata kierteen kautta, vaan suorassa linjassa pallojen sisäpuolelta.
Materiaali Kirurginteräs
Koru on valmistettu kirurginteräksestä, joka on yleinen lävistyskorujen materiaali. Kirurginteräs ei vapauta nikkeliä, eli jos et esimerkiksi kestä hopeisia koruja, kirurginteräksiset korut eivät tuota ongelmia sinulle. Jos sinulla on nikkeliallergia, suosittelemme titaanisia koruja. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan korun osa, joka menee ihon läpi, on valmistettu kirurginteräksestä.
Onko tuote liimattu? Kyllä
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Asiakkaiden arvostelut (1)
Upeat
Arvio
pitkillä geelikynsillä korun laittaminen on vaikeaa mutta tiesin sen jo ennen... :D Review by Nita
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Fake plugi jalokivellä ja o-renkailla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder