Fake plugi silmällä

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 3,90 €

Erikoistarjous: 1,95 €

Kuvaus
Yksityiskohdat
Toivot varmasti joskus, että sinulla olisi silmät selässä. Emme voi auttaa sinua sen suhteen, mutta sen sijaat voit saada silmän korvaasi! Valitettavasti emme takaa, että voit nähdä mitään näiden silmien läpi...
Kuten voit huomata, kyseessä on fake plug. Koru on valmistettu kirurginteräksestä 1.2mm paksuudella. Koru antaa illuusion 8mm plugista, vaikka todellisuudessa kyseessä on yksinkertainen korvakoru. Korun pituus on 6mm, jotta sen voi kiinnittää tiukasti korvanlehteen - on todella vaikea huomata, että kyseessä ei ole aito plugi, kun koru on lävistyksessäsi. 
Plugin etuosaa koristaa edellä mainittu silmä ja voit valita sen haluamassasi värissä valitsemalla yllä olevasta valikosta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Fake-107
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm.
Pituus 6 mm.
Materiaali Kirurginteräs
Väri Kiiltävä
Pallonkoko 8 mm.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Fake plugi silmällä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder