• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

14 Nimike(ttä)

/ sivu

14 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Häivekoru – seuraava häivekorusi täältä

Häivekorua kutsutaan myös "piercing retainer" nimityksellä. Häivekorua ei pidetä puhtaasti lävistyskoruna, sillä sitä käytetään väliaikaisena vaihtoehtona silloin, kun et jostain syystä voi käyttää omaa lävistyskoruasi. Esimerkiksi monissa ammateissa näkyvät lävistykset eivät ole sallittuja, jonka takia yhä useimmat hankkivat häivekorun tälläisiin tilanteisiin. 

Häivekoru on valmistettu usein PTFE:stä tai silikonista, sillä nämä kaksi materiaalia ovat joustavia. Nämä materiaalit ovat myös sen takia hyviä, että ne ovat läpinäkyvän materiaalin ansiosta lähes lähes näkymättömiä. Häivekorut teetetään tyypillisesti läpinäkyviksi ja ihon värisiksi, jotta ne olisit mahdollisimman näkymättömiä.

Häivekoru kielilävistykseen

Häivekoru kielilävistyksiin on varsin ideaali niiille, jotka haluavat läpinäkyvän korun kielilävistykseen. BodyMod.fi nettikaupassa meillä on valikoima monia eri häivekoruja kielilävistyksiin. Meillä on mm. läpinäkyviä värejä, jotka piilottavat lävistyksesi todella hyvin. Kielilävistyksien päät voidaan ruuvata pois ja takaisin paikoilleen, mikä pitää korun hyvin kiinni. Sen takia voit ostaa meiltä turvallisesti häivekorun ja tietää että se pysyy myös suussa.

Läpinäkyvät lävistyssauvat ovat todella suosittuja

Kielihäivekorujen lisäksi meillä on myös läpinäkyviä lävistyssauvoja, jotka ovat aivan mahtavia. Esimerkiksi, jos haluat piilottaa/häivettää lävistyksesi tai pitää napalävistyksesi raskauden ajan - niin nämä läpinäkyvät lävistyssauvat ovat oiva keino näihin tarkoituksiin.

Nämä läpinäkyvät lävistyssauvat ovat hyviä juuri piilottamaan mm. napalävistyksen. Joustavan ja läpinäkyvän PTFE materiaalin ansiosta muiden on vaikea nähdä, josko sinulla on lävistys vai ei.  

PTFE-materiaalin käytön takia ei myöskään pidä olla varuillaan esimerkiksi metallinpaljastimessa tai magneettikuvauksessa. PTFE-materiaalia voi nimittäin käyttää aina eikä sillä ole mitään negatiivisia puolia.

Haluatko tietää lisää häivekorusta?

Meidän blogistamme löydät kaiken tarvitsemasi tiedon lävistyksistä, venytyksestä ja myös häivekoruista.  Blogissa on paljon jännittävää tietoa myös lävistyksistä ja niiden historiasta. Suosittelemme lukemaan blogiamme, jos olet kiinnostunut lävistyksistä tai venytyksestä. 
Jos sinulla on kysymyksiä, joihin et löydä blogisamme vastauksia, niin voit kääntyä asiakaspalvelun puoleen ja kysyä rohkeasti mieltä askarruttavat kysymyksesi suoraan meiltä. Yritämme vastata kysymykseesi mahdollisimman pian.