• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

12 Nimike(ttä)

/ sivu

12 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Irtosauvat - löydä seuraava sauvasi täältä

Irtosauvat ovat hyvä vaihtoehto niille, joka haluaa hieman ekstraa lävistykselleen. Irtosauvaa on erittäin helppo käsitellä ja sen voi aina ottaa pois ja laittaa takaisin omien halujensa mukaan. Jos haluaisit lävistyksen, mitä on helppo vaihtaa aina välillä niin irtosauva on tähän tarkoitukseen täydellinen.

Tässä tekstissä kerromme lisää meidän irtonaisista lävistyssauvoista. Voit mm. lukea pari hyvää neuvoa hygieniasta. Nauti irtosauvastasi.

Laaja valikoima irtosauvoja BodyMod.fi nettikaupassa 

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme suuren valikoiman erilaisia irtosauvoja eriväreissä ja erimallisina. Löydät sauvoja mm. eri materiaaleista mutta myös bananabellejä ei vain pelkästään barbellejä.

Pyrimme toimittamaan sinulle korkealuokkaisia ja edullisia lävistyskoruja. BodyMod.fi nettikaupassa me emme tingi laadusta. Siksi voit olla aina varma että tilatessasi meiltä toimitamme aina korkealaatuisia lävistyskoruja.

Osta irtosauva kulmalävistykseesi

Osta irtosauva kulmalävistykseesi meiltä nyt. Meillä on nimittäin bananabellejä, jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi kulmalävistykseen. Jos sinulla on aikaisemmin jo bananabelli, mutta se on mielestäsi hieman liian pitkä tai lyhyt, miksi et ostaisi uutta irtosauvaa meiltä. Uudella sauvalla piristät kulmaasi ja esität sen uudella ja piristävällä tavalla. Tarjoamme monia erivärisiä ja erimallisia irtosauvoja, joten olemme varmoja siitä, että löydät itsellesi ja tyyliisi sopivan sauvan meidän nettikaupasta.

Irtosauvoja voi käyttää myös muissa lävistyksissä

Irtosauvoja voi käyttää myös muualla kuin pelkästään kulmalävistyksissä. Voit käyttää niitä myös muihin lävistyksiin - esimerkiksi napalävistyksiin. Jos mielestäsi tarvitset uudenkokoisen napalävistyksen, niin voit ostaa myös täydellisen kokoisen irtosauvan meiltä. Tällä tavoin piristät napalävistystäsi eikä se ole lävistys, joka on liian pitkä tai lyhyt. Tarjoamme laajan valikoiman eri irtosauvoja, joten olet tervetullut tarkastamaan tuotteemme ja ehkä löydät itsellesi uuden irtosauvan. Nykyinen korusi kuitenkin vaatii sen, että se voidaan vaihtaa.

Vaihtaessasi lävistyksesi muista puhdistaa se

On tärkeää puhdistaa lävistyksesi aina kun vaihdat sen. Huolellisella hoidolla vähennät infektioriskiä huomattavasti. Toinen hyvä neuvo on olla koskematta lävistykseen turhaan. Jos kosket lävistykseen pesemättömillä käsillä, voi lävistykseen tulla nopeasti bakteereita, mikä voi johtaa tulehdukseen. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme myös laajan valikoiman hoituotteita. Tarkasta valikoimamme ja anna lävistyksellesi parhaat edellytykset terveeseen ja puhtaaseen tulevaisuuteen.