Joustava PTFE- barbell

Saatavuus: Varastossa

4,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Tämä läpinäkyvä barbell on täydellinen jokaiselle, joka haluaa häivyttää lävistyksen, pitää navan lävistysreiän raskauden aikana, pitää joustavaa korua genitaalilävistyksessä tai ihan missä vain, jossa turvallinen ja joustava barbell on käytännöllinen.

Barbell on saatavilla haluamassasi koossa, mutta voit halutessasi hankkia extra pitkän, jonka voit lyhentää tarvittavaan pituuteen. Se on todella yksinkertaista, leikkaat barbellin haluamaasi pituuteen ja ruuvaat tavallisen metallikuulan siihen, joka luo uudet kierteet barbelliin.

Materiaali on PTFE, joka on kaikille sopiva biomuovi materiaali, sitä käytetään yleisesti myös sairaaloissa. PTFE ei sisällä metallia, eli se on täysin nikkelivapaa ja korua voidaan pitää esimerkiksi magneettikuvauksissa.

Tämä joustava koru on saatavilla myös luksus-mallina kirkkailla jalokivisillä kuulilla koristeltuna Raskauskorut kategoriassa.


Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Barbell-134
Kappalemäärä 1 Kpl
Materiaali PTFE/Biomuovi
Toissijainen materiaali Akryyli
Tämä koru on akryylinen, joka on turvallinen muovinen materiaali. Se ei sisällä nikkeliä tai muita haitallisia materiaaleja, joten voit huoletta käyttää sitä.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Joustava PTFE- barbell
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder