Kolmionmuotoinen dermal palloilla

Saatavuus: Varastossa

5,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Löydät tästä abstraktin ja luovan korun. Tämä koru on taas muotoiltu hieman erilaiseksi kun tavalliset dermal korut, jotka ovat vain tavallisia dermal palloja. Tämä koru on taas muotoiltu palloilla kolmionmuotoiseksi. Tämä tekee korusta uniikin ja hieman erilaisen kuin tavalliset dermal korut.

Koru on valmistettu kirurginteräksestä, jonka jälkeen se on päällystetty eri värillä, jotta sinulla olisi mahdollista valita itsellesi sopiva väri. Koru on saatavilla muun muuassa elegantin kultaisena mallina tai mustana. Ylhäältä sijaitsevasta boksista löydät kaikki mahdolliset värit.

Keskellä korua on hieman suurempi jalokivi, joka kimaltelee upeasti valon osuessa koruun. Keskellä oleva koru on kuitenkin aina kirkas riippumatta siitä, minkävärisen korun valitset.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Dermal-66
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm. (Sopii 1.6 mm Dermaliin)
Materiaali Kirurginteräs
Koru on valmistettu kirurginteräksestä, joka on yleinen lävistyskorujen materiaali. Kirurginteräs ei vapauta nikkeliä, eli jos et esimerkiksi kestä hopeisia koruja, kirurginteräksiset korut eivät tuota ongelmia sinulle. Jos sinulla on nikkeliallergia, suosittelemme titaanisia koruja. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan korun osa, joka menee ihon läpi, on valmistettu kirurginteräksestä.
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Pinnoite Ionipinnoite
Pallonkoko 7 mm.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Kolmionmuotoinen dermal palloilla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder