Labret 14 karaatin kullasta jalokivellä

Varastossa
€39,90
1  Arvostelu

Uutta korua hankkiessa, kiinnitätkö huomiota korun laatuun vai hintaan? Tämä labret tarjoaa molemmat, eikä sinun tarvitse tehdä kompromissia kummankaan suhteen. 
Tämä ajattomalla designilla suunniteltu labret on valmistettu todellisesta luksus-materiaalista ja sen hinta on erittäin alhainen korkealaatuiselle korulle. Koru sopii täydellisesti niille, jotka etsivät ylellistä, mutta samaan aikaan hillittyä korua lävistykseensä.
Labret on täysin 14 karaatin kultainen klassisella labretin tyylillä jalokivellisellä pallolla, ja on saatavilla kultaisena tai valkokultana. Valitse siis tyylisi mukaisesti suosikkisi upeiden mallien väliltä.
Monikäyttöinen labret sopii useisiin eri lävistyksiin, vaikka labretit ovat alunperin suunniteltu huulikoruksi. Se on myös sopiva tragus tai helix lävistykseen, tai missä vain korun paksuus ja pituus on lävistykseen sopiva.
Tämä upea labret on saatavilla eri pituuksilla ja paksuudella, sekä pallon koolla. Voit valita haluamaasi lävistykseen sopivan koon tuotteen kuvan viereisestä valikosta. 
Hemmottele itseäsi tai läheistäsi todellisella luksus-korulla.  

Lisätiedot
SKU Labret-89
Kiinnitystapa Ulkokierteinen
Type Labret
Kappalemäärä 1 Kpl
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:Labret 14 karaatin kullasta jalokivellä
Arviosi