Labret 14 karaatin kullasta pyöreällä jalokivellä ja ptfe sauvalla

Saatavuus: Varastossa

29,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Todella kiva pieni labretti, joka sopii kaikkeen. Itse sauva on valmistettu pehmeästä PTFE materiaalista, joka on erittäin mukava ikenille sekä hampaille. Kirurginteräksestä valmistettu sauva on melko kova hampaille sekä ikenille, jos se hakkaa kokoajan vasten hampaita.
Labretin yläosa on valmistettu ekslusiivisesta 14 karaatin kullasta. Koru on saatavilla kolmella eri kullalla, valkokullalla, punakullalla sekä tavallisella kullalla. Kaikkia kolmea väriä koristaa yläosassa vielä pieni jalokivi. Voit itse välitä jalokiven koon.

Sen lisäksi, että korua voidaan käyttää huulessa, sitä voidaan käyttää myös korvassa helix tai tragus lävistyksenä. Erityisesti tragus lävistykseen tämä labretti sopii hyvin. Lävistyksellä on siispä monia käyttömahdollisuuksia.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Labret-101
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Paksuus 1.2 mm.
Kierteiden paksuus mitta on korun rungon paksuus. Se on tärkeää huomioida, jotta tiedät minkä kokoiset kierteet siihen laitettavalla pallolla pitäisi olla. Kierteiden paksuus pitäisi olla sama, kuin lävistysreiän ja siihen laitettavan pallon kierteiden.
Toissijainen materiaali PTFE
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Labret 14 karaatin kullasta pyöreällä jalokivellä ja ptfe sauvalla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Customer Product Images

Kundebilleder