Labret ptfe pyöreällä jalokivellä

Saatavuus: Varastossa

3,90 €

* Vaaditut tiedot

Kuvaus
Yksityiskohdat

Tarvitsetko uutta huulilävistystä? Tämä upea labret PTFE:stä pyöreällä jalokivellä voi olla yksi vaihtoehto koruksi. Labret on saatavilla monissa eri koissa sekä voit tietysti valita oman värin korullesi.

Lisäksi labrettia voidaan käyttää moniin eri lävistyksiin, mutta täydellisesti se sopii huulilävistyksiin. Huulilävistyksiin koru sopii täydellisesti sen takia, koska koru on erittäin joustava, mikä tekee korusta iholla kivemman sekä hampaille että ikenille. PTFE on nimittäin erittäin joustava muovimateriaali, mikä antaa kokemuksellesi korkealuokkaisen mukavuuden.

Huulilävistysten lisäksi voit käyttää labrettia myös korvalävistyksiin, joissa erityisesti helix- sekä traguslävistykset tuovat esille labretin parhaat puolet. Myös korvalävistyksissä olo lävistyksen kanssa tulee olemaan mukava, sillä PTFE materiaalin parhaat puolet pääsevät taas joustavuuden kanssa esiin.

Meillä on valikoimassa myös nelikulmaisia labretteja, jotka löydät labrettivalikoimasta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Labret-80
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm.
Materiaali PTFE/Biomuovi
Pallonkoko 2 mm.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Asiakkaiden arvostelut (1)
todella upea
Arvio
Kaunis koru edullisesti Review by Miia
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Labret ptfe pyöreällä jalokivellä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Customer Product Images

Kundebilleder