Labret sisäkierteillä jalokivellisellä kukalla

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 7,90 €

Erikoistarjous: 6,32 €

Kuvaus
Yksityiskohdat
Kuvassa näet erittäin ihanan ja naisellisen labretin. Tapin päätä koristaa kaunis jalokivellinen kukka. Voit valita jalokivien värin upeasta valikoimasta.
Labretin tappi on valmistettu kirurginteräksestä ja se on sisäkierteillä, mikä on suuri etu labretissa. Se tarkoittaa, että korun laittaminen lävistykseen on kivutonta ja helppoa, kun ruuviosa ei ole raapimassa lävistyksesi ihoa. 
Lisäksi tämä labret on saatavilla haluamassasi pituudessa ja värissä, joten voit luoda haluamaasi lävistykseen täydellisen korun. Labretit sopivat hyvin useisiin lävistyksiin, joten oikean koon valitessasi se on erittäin monipuolinen koru.
Valitse tuotteen kuvan viereisestä valikosta haluamasi malli ja tilaa omasi.
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Labret-113
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm.
Materiaali Kirurginteräs
Koru on valmistettu kirurginteräksestä, joka on yleinen lävistyskorujen materiaali. Kirurginteräs ei vapauta nikkeliä, eli jos et esimerkiksi kestä hopeisia koruja, kirurginteräksiset korut eivät tuota ongelmia sinulle. Jos sinulla on nikkeliallergia, suosittelemme titaanisia koruja. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan korun osa, joka menee ihon läpi, on valmistettu kirurginteräksestä.
Toissijainen materiaali Messinki
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Pinnoite Tavallinen pinnoite
Pallonkoko 6.5 mm.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Labret sisäkierteillä jalokivellisellä kukalla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder