Labret titaanista eri jalokiven designilla

Saatavuus: Varastossa

12,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Labretti on erittäin monikäyttöinen koru eli sitä voidaan käyttää moniin eri lävistyksiin. Koru on valmistettu titaanista ja siinä on sisäkierteet, joka on sinulle aina parempi, sillä se tarkoittaa sitä, että itse labret koru ei tule menemään läpi lävistyksen.

Voit valita labrettiin monia eri jalokivityylejä ja voit valita joko pyöreän tai kolmionmuotoisen jalokiven. Sinulla on monia vaihtoehtoja. Lisäksi valitset itse labretin sauvan pituuden ihan siitä riippuen mihin lävistykseen labrettia käytetään. Esimerkiksi huulilävistykseen voidaan käyttää lyhyempää korua kuin muihin lävistyksiin. Lisäksi huulen koosta riippuen labretin koko voi henkilöstä riippuen vaihdella.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Labret-105
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.2 mm.
Materiaali Titaani
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Labret titaanista eri jalokiven designilla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder