• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 146

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Tuotteet 1-48 / 146

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Genitaalilävistykset

Genitaalilävistyksistä tulee yhä suositumpia ja suositumpia, varsinkin nuorten keskuudessa. Syitä tähän on monia, mutta yleensä syyt jaetaan kahteen eri osioon; esteettisiin ja stimuloiviin syihin. Lue lisää genitaalilävistyksistä tästä tekstistä.

Genitaalilävistys ja sen kanssa eläminen

Genitaalilävistyksen teettämisen jälkeen on hyvä idea odottaa pari viikkoa ennen kuin on taas seksuaalisesta aktiivinen. Huomioi, että lävistystä ei saa altistaa iskuille tai kehonnesteille. Paranemisjakson aikana seksuaalisessa kanssakäymisessä täytyy käyttää kondoomia, myöskin vaikka olisitte olleet kauan yhdessä. Syynä tähän on se että avonaisella haavalla (uusi lävistys on avonainen haava) on tulehdusriski. Ole varovainen lävistyksen kanssa äläkä altista lävistystä iskuille. Iskut johtavat vain turhaan verenvuotoon ja kipuihin. Pidä lävistyksestä huolta tarkkaan koko paranemisjakson ajan. 

Genitaalilävistyksiä naisille

Naisilla on yleensä toisenlaisia syitä genitaalilävistyksen hankinnalle kuin miehillä. Lävistys stimuloi usein naisia, mutta heidän lävistyksensä harvoin stimuloi partneria. Lävistykselle on monia eri vaihtoehtoja ja jotkut niistä ovat enemmän stimuloivampia kuin toiset. Jotkut lävistykset eivät ole stimuloivia, vaan ne teetetään pelkästään esteettisten syiden takia. On aina hyvä idea etsiä ammattilävistäjä käsiinsä, sillä hän voi antaa sinulle oikeat neuvot uuden genitaalilävistyksen hoitoon.

Genitaalilävistys ja raskaus

Raskaus on onnellinen asia, eikä se usein tarkoita mitään suurempaa lävistyksellesi. On tärkeää, että et teetä genitaalilävistystä raskauden aikana, mutta jos omistat jo genitaalilävistyksen ennen raskautta, voit hyvin pitää sen. Pidä lävistys koko raskauden ajan. Poista lävistys juuri ennen synnytystä, sillä koru voi painautua ulos sukuelimien laajennuksen vuoksi. Jos olet epäileväinen, voit aina ottaa yhteyttä lävistäjääsi tai puhua lääkärille.

Genitaalilävistys miehille

Genitaalilävistyksellä on usein stimuloiva vaikutus miehen partnerille ja sen takia se on yleinen niiden keskuudessa jotka haluavat hieman ekstraa. Genitaalilävistettynä se on helppoa käyttää kondoomia, rajoittaen kuitenkin jos käytät todella suurta korua. Tälläisillä tilanteissa voit käyttää liukastevoidetta kondoomin sisällä, jotta kitka vähentyisi. Huomioi kuitenkin, että suuret korut voivat vahingoittaa naisen sukuelimiä tai muulla tavoin aiheuttaa kipua. Vaihda suurempaan kondomiin, jos kondomi on tiukka ja tarttuu lävistykseen. Tavallisesti miesten genitaalilävistys stimuloi naista, mutta jotkut naiset mieltävät sen epämiellyttäväksi. Varsinkin lävistykset kuten Apadravya ja Ampallang ovat tunnettuja tälläisiä lävistyksiä, jotka mielletään naisten keskuudessa epämiellyttäviksi. Täytyy kuitenkin muistuttaa, että useimmat lävistykset stimuloivat naisia.  

Genitaalilävistys - Lävistyskorun valinta

Jotkut genitaalävistykset kuten Dydoe vaativat mieheltä ympärileikkausta. Mutta yleisesti ottaen useimmat miehet voidaa lävistää genitaalialueelta. Korun valinnassa on paljolti kyse siitä, mitä haluat lävistykseltä saada. Lävistykset kuten Prinssi Albert, Apadravya ja Ampallang lävistykset vaativat peniksen mittaamisen erektiotilassa, jotta optimaalinen korun koko löytyy.  Nyrkkisääntönä on, että lävistyksen ulostulosaukon ja sisäänmenoaukon mittaan lisätään 0,5-1 cm. Naisilla kyse on enemmän systemaattisemasta mittaustavasta, sillä naisien sukupuolielimet eivät muutu seksin aikana niin rajusti. Periaatteessa, kannattaa valita eniten stimuloiva korun muotoilu. Esimerkiksi klitoriksen esinahan lävistykseen sopii parhaiten rengas kun taas pystysuoraan tehtynä sama lävistys vaatii barbellin - siis optimaaliseen stimulointiin.
Jos olet epävarma, minkä korun valitset, niin ota yhteys asiakaspalveluun, jossa osaamme auttaa ongelmasi kanssa.

Lue lisää eri genitaalilävistyksistä tästä:

Miesten genitaalilävistykset: Ampallang lävistys, Apadravya lävistys, Dydoe lävistys, Frenum lävistys, Hafada lävistys, Prinssi Albert lävistys ja Lorum lävistys.

Naisten genitaalilävistykset: Christina lävistys, Isabella lävistys, Klitoriksen esinahan lävistys, Klitoris lävistys, Häpyhuulilävistys ja Prinsessa Albertina lävistys.