• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 53

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 53

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Renkaat huulilävistyksiin

BodyMod.fi nettikaupasta löydät monia erilaisia renkaita huulilävistyksiin. Meillä on mahtava valikoima erivärisiä ja erimallisia renkaita. Meillä on mm. segmenttirenkaita, helmirenkaita ja monia muita.

Tästä voit lukea lisää renkaista huulilävistyksissä. Voit mm. lukea kuinka voit piristää tyyliäsi/asuasi nopeasti, jos mielestäsi se on alkanut näyttämään harmaalta ja tylsältä. Voit lukea myös hyvistä hygienianeuvoista. Niitä kannattaa noudattaa jos haluat välttää tulehduksen.

Piristä tyyliäsi huulilävistyksellä

Jos tyylisi on alkanut muuttumaan harmaaksi ja tylsäksi, voit hyvin ostaa uuden renkaan huulilävistykseesi. Tyypillisesti siihen ei vaadita paljoa, että tunnet olosi taas trendikkääksi. BodyMod.fi nettikaupasta löydät huulilävistyksiä eri väreissä, mikä luo sinulle parhaan mahdollisuuden löytää trendikäs rengas mikä sopii yhteen tyyliisi ja persoonallisuuteesi.

BodyMod.fi nettikauppa tarjoaa huippulaatua edullisin hinnoin

Täällä BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme korkealaatuisia huulilävistyksiä. Pyrimme tarjoamaan fantastisia tuotteita asiakkailemme. Siksi emme tingi laadusta vaan - vaan laadun täytyy olla aina 100 % kunnossa. Vaikka tarjoamme korkealuokkaisia tuotteita, niin meillä myös alan edullisimmat hinnat. Edulliset hinnat ja korkea laatu on fantastinen yhdistelmä teille asiakkaille. Lisäksi, pyrimme myös palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Hyviä neuvoja hygieniaan

Lävistyksen säännöllinen puhdistaminen on tärkeää varsinkin alussa kun lävistys ei ole täysin parantunut. Meidän hoitotuotteilla pidät tulehdukset ja muut bakteerit loitolla ja pidät mitä parhaimpaa huolta lävistyksistäsi. Löydät ne myös täältä nettikaupastamme. Suosittelemme myös käyttämään isotonista suolaliuosta, joka edesauttaa lävistyksen paranemista. Tarkasta hoitotuotteemme ja anna lävistyksellesi parhaat edellytykset nopeaan parantumiseen.

Haluatko lukea lisää lävistyksistä?

Jos kiinnostuit ja haluat lukea lisää lävistyksistä ja eri materiaaleista niin suosittelemme lukemaan meidän blogiamme lävistyksistä. Blogissa olemme nimittäin kirjoittaneet monia perusteellisia artikkeleita, jotka varmasti vastaavat kysymyksiisi lävistyksistä. Voit esimerkiksi lukea eri lävistyskorutyyppien hyvistä ja huonoista puolista.

Jos et löydä blogistamme kysymyksiisi vastausta niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme auttaa sinua mitä parhain keinoin. Panostamme asiakaspalveluun, siksi olemme aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi.