• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

44 Nimike(ttä)

/ sivu

44 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Industrial lävistys

Industrial lävistykset ovat korvalävistyksiä, jotka ovat pitkiä ja kauniita sauvoja. Industrial sauva on melko yleinen korvalävistys, sillä sitä pidetään yhtenä kauneimpina lävistyksinä. 

Tältä sivulta voit lukea lisää industrial lävistyksistä. Tarjoamme suuren valikoiman industrial lävistyksiä edullisin hinnoin. 

Suuri valikoima industrial lävistyksiä korvalävistyksiin

Täältä verkkokaupasta löydät monia erityyppisiä industrial lävistyksiä monissa eri väreissä. BodyMod.fi verkkokaupasta löydät mm. ristinmuotoisia ja käärmemäisiä industrial sauvoja. Lisäksi tarjoamme myös Movemberin innoittamana viiksi-industrial lävistystä. 

Kuinka valitsen oikean industrial korun?

Valinta on tietysti aina yksilöllinen ja riippuu täysin omasta tyylistäsi. Jos pidät väreistä niin tottakai värikäs industrial sopii sinulle paremmin kuin musta. Ja toisinpäin. Industrial lävistyksen valinta riippuu täysin itsestäsi millainen henkilö olet. 

Suosittelemme tarkastamaan valikoimamme, sillä jokaiselle löytyy varmasti jotain kivaa ja sopivaa.

Industrial korut kannattaa puhdistaa säännöllisesti hoitotuotteilla

Kuten myös muut lävistykset, industrial lävistyksiä kannattaa tasaisin väliajoin puhdistaa. Suosittelemme puhdistamaan korun aina aamuin sekä illoin. Tarjoamme BodyMod.fi verkkokaupassa suuren määrän sopivia hoitotuotteita eri lävistyksiin, myös industrial lävistyksiin. Suosittelemme ostamaan saman ostokerran aikana ostamaan myös hoitotuotteet lävistykseen. Hoitotuotteeme ovat tunnettuja ja erittäin tehokkaita. Puhdistat suuremmatkin liat hoitotuotteillamme. 

MIstä löydän tietoa lävistyksistä?

Löydät meiltä paljon tietoa eri lävistyksistä ja kaikesta lävistyksiin liittyvistä aiheista. Pysy BodyMod.fin mukana ja lue blogistamme parhaat vinkit lävistyksiin sekä lävistysten hoitoon liittyen. Jos sinulla on kysymyksiä niin voit ottaa rauhassa yhteyttä asiakaspalveluumme tästä linkistä.