Lävistysrengas 14 karaatin kullasta opaalikivellä

Saatavuus: Varastossa

69,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat
Haluatko lävistysrenkaan, joka erottuu muiden renkaiden joukosta? Tämä upean laadukas rengas ei ole aivan tavallinen, sillä sen kuula muodostuu synteettisestä opaalikivestä, joka on kiinni renkaan yhdessä päässä.
Renkaasta tekee tyylikkään sen erikoinen design opaalikivellä ja kiiltävällä kultaisella materiaalilla. Rengas on myös käytännöllinen, sillä siinä ei ole monimutkaisia mekanismeja tai irtonaisia osia, jotka voisivat kadota. Rengas avataan yksinkertaisesti taivuttamalla.
Tämä monipuolinen lävistysrengas sopii moniin lävistyksiin. Voit valita haluamasi koon yllä olevasta valikosta: pallon koko on 2 mm renkaissa 0,8 mm paksuudella ja suuremmissa koissa pallon koko on 3 mm. Tarjolla on myös useita opaalikiven värejä, jonka lisäksi saat valita joko 14 karaatin kultaisen tai valkokultaisen renkaan.
Luo nyt lävistykseesi täydellisesti sopiva rengas ja kiirehdi tilaamaan omasi. 
Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Ring-113
Kappalemäärä 1 Kpl
Renkaan halkaisija 8 mm.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Lävistysrengas 14 karaatin kullasta opaalikivellä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder