Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

Lävistysrengas erikokoisilla jalokivillä

Saatavuus: Varastossa

Normaali hinta: 5,90 €

Erikoistarjous: 5,02 €

Kuvaus
Yksityiskohdat
Tämä kaunis lävistysrengas on taivutettava, jossa renkaan päät ovat huomaamattomia ja avaaminen tapahtuu yksinkertaisesti taivuttamalla renkaan päitä eteen / taakse.
Lävistysrengas soveltuu useisiin lävistyksiin, huomioi kuitenkin aina korun koko ja malli. Tämän renkaan sisähalkaisija on 8 mm ja tapin paksuus 1.2 mm, joka tekee siitä sopivan esim. useisiin korvalävistyksiin tai septum lävistykseen.
Renkaassa on viisi kirkasta hiottua jalokiveä, joista keskimmäinen kivi on suurin ja pienemmät kivet ovat sivuilla. Rengas on messingistä ja tulee kolmessa eri värissä - valitse oma suosikkisi valikosta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Ring-18
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Paksuus 1.2 mm.
Kierteiden paksuus mitta on korun rungon paksuus. Se on tärkeää huomioida, jotta tiedät minkä kokoiset kierteet siihen laitettavalla pallolla pitäisi olla. Kierteiden paksuus pitäisi olla sama, kuin lävistysreiän ja siihen laitettavan pallon kierteiden.
Renkaan halkaisija 8 mm.
Korun halkaisijan mitan paikka riippuu tuotteesta. Rengas mitataan aina sisäreunasta ja plugi/tunneli mitataan ohuemmasta osasta (yleensä korun keskiosa). Kapeneva venytyskoru mitataan paksuimmasta osasta, joka on yleensä yhdessä päässä.
Materiaali Messinki
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Koru on päällystetty. Pinnoite lopulta häviää erilaisille nesteille altistettua. Voit pidentää korun kestävyyttä suojaamalla sen saippualta, meikiltä, kosteudelta yms.
Pinnoite Tavallinen pinnoite
Kuten nimi osoittaa, kyseessä on materiaalin päällä oleva pinnoitus. Pinnoitus voi kuoriutua tai haalentua, jos se jatkuvasti altistuu kloorille, saippualle, meikille, voiteille, hiusvärille yms.
Jalokivityyppi Zirkonia
Kiinnitystapa Taivutettava
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Lävistysrengas erikokoisilla jalokivillä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Customer Product Images