• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteet 1-48 / 113

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tuotteet 1-48 / 113

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Loppuunmyynti BodyMod.fi nettikaupassa

BodyMod.fi nettikaupassa haluamme välillä suorittaa loppuunmyynnin, sillä uudistamme jatkuvasti valikoimaamme. Sen takia olemme tehneet tämän erityisen loppuunmyyntisivun, jossa myymme kaikkia valikoimastamme poistuvia tuotteita. Myymme tuotteita järjettömän edullisin hinnoin, mikä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus säästää paljon rahaa lempilävistyskoruista.

Inspiroidu meidän mahtavista tarjouksista ja säästä rahaa uudesta lävistyskorustasi. Jos tulit etsimään uutta edullista lävistyskorua, niin tulit oikealle sivulle.  Löydät meiltä huippulaatuisia tuotteita edullisin hinnoin. Lue lisää loppuunmyynnistämme tästä. Lupaamme, että et pety.

Hyviä loppuunmyyntitarjouksia BodyMod.fi nettikaupassa

BodyMod.fi nettikaupasta löydät monia tuotteita loppuunmyynnistä. Se tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus säästää rahaa seuraavasta lävistyskorustasi. Loppuunmyynnissämme on kaikkea kielilävistyksistä aina venytyskoruihin. Kaikille löytyy varmasti omanlaisensa lävistyskoru edulliseen hintaan.

Tarkasta parhaat loppuunmyyntitarjoukset. Siitä ei ole epälystäkään että löydät jotain sinun makuusi. Pyrimme tekemään meidän lävistyskorujen loppuunmyynnistä mahdollisimman jännittävää. Meille on tärkeää, että asiakkaat löytävät korunsa loppuunmyynnistä ja sitä kautta säästävät rahaa.

Sekalainen valikoima kielilävistyksiä

Meillä BodyMod.fi nettikaupassa löydät monia eri tuotteita loppuunmyynnistä. Jotkut näistä tuotteteista ovat mm. valikoima erilaisia kielilävistyksiä. Nämä kirurginteräksestä ja akryylistä valmistetut kielilävistykset saat todella huokeaan hintaan. Laadusta ei tietenkään ole tingitty.

Jos kaipaat uutta ja jännittävää kielilävistystä, niin tilaa ne samantien kun ne ovat edullisia. Emme nimittäin voi luvata, että ne pysyvät varastossamme kauan. Joten toimi ja tilaa omasi jo tänään.

Sekalainen valikoima napalävistyksiä

Tarjoamme loppuunmyynnissämme myös valikoiman erilaisia napalävistyksiä. Nämä kauniit napalävistykset saat myöskin todella edulliseen hintaan. Kaikki napalävistyksemme ovat varustettu vakiomitoin. Mukana tuleva sauva on tottakai valmistettu kirurginteräksestä, joten laadusta ei ole tarvetta huolehtia.

Mukana tulevat helmet on valmistettu turvallisesta akryylistä, joita tulee eri väreissä, kuvioissa. Jos haluat käyttää tarjouksen, kannattaa tilata mahdollisimman nopeasti, sillä emme voi luvata, että samaista tuotetta löytyy varastostamme myös huomenna.

Hyvä lahjaidea

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme usein monia hyviä tuotteita loppuunmyyntihinnoin. Monet näistä tuotteista toimivat täydellisesti lahjaksi lävistyksistä kiinnostuneille henkilöille tai jopa perheenjäsenille. Vaikka itse tuote on loppuunmyynnissä, ei se tarkoita sitä että tuotteen laadusta olisi tingitty. Siksi voit turvallisesti ostaa seuraavan lävistyslahjan BodyMod.fi nettikaupasta ja samalla säästää rutkasti rahaa.

Toivomme, että löydät hyviä löytöjä meidän loppuunmyynnistä.

Tilaa RSS-syöte