Musta puuplugi

Saatavuus: Varastossa

6,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Todella helppokäyttöinen ja simppeli plugi, joka on valmistettu puusta.

Puulajike on "Arenga Pinnata" joka on väriltään todella tumma, melkein musta. Korussa saattaa olla pieniä värisävyjen vaihteluja.

Plugi on saatavilla 6,5 millin koosta aina 47,5 millimetrin kokoon asti. Joten jos et ole vielä aloittanut venytystä, niin sinulla menee vielä hetki ennen kuin sinun on mahdollista saada tämä plugi korvaan.

Orgaanisen materiaalin takia värit saattavat vaihdella korusta koruun. Jos tilaat molempiin korviin plugin, niin teemme parhaamme lähettääksemme kaksi samanlaista plugia.

Huomio: Ennen kuin otat korun käyttöön, suosittelemme puhdistamaan korun miedolla saippualla ja käsittelemään koru luonnollisella vahalla. Suosittelemme erityisesti käyttämään mehiläisvahaa, sillä se estää värin leviämisen iholle. Tämä koru leviää melko helposti iholle, sillä lähetämme korun täysin luonnollisessa tilassa, jossa koru on kyllästetty luonnollisilla väriaineilla sisältävillä öljyillä.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Plug-63
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Materiaali Puu
Koru on valmistettu puusta. Puu on luonnollinen materiaali, joten sen sävy ja koostumus voi vaihdella. Se on osa puun viehätystä ja siitä syystä positiivinen asia. Puu on sensitiivinen lämmölle ja kosteudelle, ja voi rikkoutua niille altistettuna. Tietyt puut sisältävät väriä, ja kosteudelta suojaamattomana voi vuotaa - se ei kuitenkaan ole haitallista, sillä väri on lähtöisin korusta.
Väri Musta
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Asiakkaiden arvostelut (2)
koru on
Arvio
tyylikäs Review by Hemmo
jee!
Arvio
upeat! Review by Sabina
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Musta puuplugi
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Customer Product Images

Kundebilleder