Napalävistys akryylipalloilla ja opaalilla

Saatavuus: Varastossa

2,90 €

Allergikoille suosittelemme titaania

Kuvaus
Yksityiskohdat

Napalävistys voi hyvin olla samaan aikaan tyylikäs ja simppeli. Tällä napalävistyksellä ei oo riipusta tai muita suuria elementtejä. Sillä on sitä vastoin synteettinen opaali alapallossa. Opaali on valmistettu hartsista ja pienistä hiutaleista, jotka jäljittelevät aitoa opaalia. Kahta samanlaista opaalia ei löydy, koska nämä kaksi ainesosaa yhdessä luovat aina omanlaisensa sekoituksen.

Molemmat ala- sekä yläpallo on valmistettu akryylistä ja sauva on valmistettu metallista. Alapallon jalokiven värin valitset itse kuten myös sauvan materiaalin sekä pituuden. Jotkut toivovat lyhyempää napalävistystä, toiset taas pidempää. Kaikille löytyy varmasti oikea koko sekä oikeat materiaalit.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Belly-298
Kappalemäärä 1 Kpl
Paksuus 1.6 mm.
Toissijainen materiaali Akryyli
Onko tuote liimattu? Kyllä
Pallonkoko 5 mm.
Alempi kuula 10 mm.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Napalävistys akryylipalloilla ja opaalilla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder