• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tuotteiden palautus

Palautus

Tuotteiden palautus on tottakai mahdollista.
Tästä osiosta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon tuotteiden palautukseen.

Mitkä tuotteet voin palauttaa?

Voit palauttaa kaikki tuotteet lukuunottamatta tilaus- tai erikoisvalmistettuja tuotteita ilmoitetun palautusjakson aikana. Lisäksi tuotteen on oltava alkuperäisessä sinetöidyssä pakkauksessa, sillä emme hyväksy avattuja pakkauksia hygieniasyistä, koska haluamme, että jokaisella on mahdollisuus saada käyttämätön sekä puhdas koru.

Miten?

Kun palautat tuotteen, paketoi koru hyvin, jotta koru ei rikkoutuisi matkan varrella. Emme suosittele käyttämään samaa pakettia, jossa vastaanotit korun, sillä tämä pakkaus on tarkoitettu pelkästään kertakäyttöön.

Paketti voi myös kadota matkalla, joten valitse postitustapa huolellisesti. Jos haluat varmistaa, että palautus tulee meille, niin voit lähettää palautuksen myös seurannalla sekä vakuutuksella. Palautuspaketit eivät ole vakuutettu BodyModin puolesta. Valitse siis toimitustapa sekä pakkaus huolellisesti. Huomioi myös, että paketteja ei poimita vaan ne täytyy lähettää suoraan osoitteeseen.

Mitä lähetän?

Toivomme tietysti saavamme korun, jonka haluat palauttaa. Lisäksi haluamme täytetyn peruutuslomakkeen, jonka löydät alhaalta olevasta linkistä.

Viittamme kaupan ehtoihin, mistä voit lukea lisää tuotteiden palautuksesta. Huomioi myös, että emme tarjoa tuotteiden vaihtoa, vaan vain ja ainoastaan hyvitystä tuotteen hinnasta. Jos toivot toisenväristä tai toisenmallista korua, voit tilata sen verkkokaupastamme itse.

Lataa peruutuslomake täältä

Huomioi, että jos palautuksen jälkeinen tilauksen arvo putoaa alle 15 € rajapyykin, joudumme veloittamaan palautuksesta toimitusmaksun. Lisäksi, jos valitsit tilauksellesi esimerkiksi erikoisehdon tai pidennetyn palautusajan, emme voi hyvittää tätä summaa.