Plugi akryylistä kolmella pääkallolla

Saatavuus: Varastossa

5,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Kaipaisitko plugeihisi hieman sisältöä, jos näin on niin olet tullut oikeaan paikkaan. Nämä plugit ovat valmistettu akryylistä ja niissä on 3 pääkalloa laitettuna plugien sisään. Nämä kolme pääkalloa ovat ympyrän sisällä, jotta ne eivät pääsisi putoamaan pois. Koru ei kuitenkaan ole tarkoitettu aivan aloittelijoille, sillä korun koot alkavat vasta 10 millimetristä. Tämäntyylistä plugia on varsin vaikeaa valmistaa pienemmäksi kuin 10 mm, sillä korun sisällä olevat pääkallot eivät oikein mahtuisi pienempiin korukokoihin.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Plug-111
Kappalemäärä 1 Kpl
Syvyys 15 mm.
Materiaali Akryyli
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Plugi akryylistä kolmella pääkallolla
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder