Rengas 14 karaatin kullasta puoliympyrällä

Saatavuus: Varastossa

73,70 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Tätä korua on mahdollista käyttään moniin eri lävistyksiin. Koru on paksuudeltaan 1.2 mm ja halkaisijaltaan 8 mm, mikä tarkoittaa sitä, että koru on sopiva esimerkiksi septum lävistykseen sekä samaan aikaan myös daith lävistykseen. Voit kuitenkin käyttää korua kaikkiin lävistyksiin, mihin mitat ovat sopivat.

Koru on valmistettu 14 karaatin kullasta eli koru edustaa korkealuokkaista laatua. Korussa on lisäksi pieni aukko, mistä koru avataan ja suljetaan. Voit valita itsellesi sopivan korun joko valkokultamallin tai tavallisen kultamallin väliltä. Kuten tuotekuvista on nähtävissä, renkaassa on suuri määrä jalokiviä, jotka tekevät korusta elegantin ja pramean. Tilaa nyt itsellesi tai anna kaverille lahjaksi!

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Ring-15
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Paksuus 1.2 mm.
Kierteiden paksuus mitta on korun rungon paksuus. Se on tärkeää huomioida, jotta tiedät minkä kokoiset kierteet siihen laitettavalla pallolla pitäisi olla. Kierteiden paksuus pitäisi olla sama, kuin lävistysreiän ja siihen laitettavan pallon kierteiden.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Rengas 14 karaatin kullasta puoliympyrällä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Customer Product Images

Kundebilleder