BCR-rengas jalokivellä

Saatavuus: Varastossa

3,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Lävistyskoru on valmistettu kirurginteräksestä. Pallossa on myös pieni jalokivi. Pallonrengasta kutsutaan myös captive bead ring ja se on universaali lävistyskoru, jota voidaan käyttää käytännössä joka puolella kehoa. Tämä lävistysrengas sopii esimerkiksi korvalävistyksiin, genitaalilävistyksiin, kulmalävistyksiin sekä huulilävistyksiin.

Toki on todella vaikeaa suositella tätä monikäyttöistä korua käytettävän juuri tiettyyn lävistykseen. Joten käytännössä koru vaatii sen, että tiedät lävistyksesi mitat. Joten jos lävistyksesi mitat sopivat, niin valitset itsellesi sopivan lävistysrenkaan ylhäältä olevasta laatikosta. Jos et tiedä lävistyksesi kokoa, niin ota yhteys lävistäjääsi.

Voit tilata tämän korun monissa eri väreissä sekä koissa.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Ring-17
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Materiaali Kirurginteräs
Koru on valmistettu kirurginteräksestä, joka on yleinen lävistyskorujen materiaali. Kirurginteräs ei vapauta nikkeliä, eli jos et esimerkiksi kestä hopeisia koruja, kirurginteräksiset korut eivät tuota ongelmia sinulle. Jos sinulla on nikkeliallergia, suosittelemme titaanisia koruja. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan korun osa, joka menee ihon läpi, on valmistettu kirurginteräksestä.
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Koru on päällystetty. Pinnoite lopulta häviää erilaisille nesteille altistettua. Voit pidentää korun kestävyyttä suojaamalla sen saippualta, meikiltä, kosteudelta yms.
Pinnoite Ionipinnoite
Ionin kiinnittäminen ei itse asiassa ole pinnoitus, vaan pinnan muutos. Vieraat ionit pakotetaan materiaaliin nopealla voimalla. Sillä se ei ole pinnoitus, se ei voi hilseillä pois. Se voi kuitenkin lopulta haalentua, jonka prosessia nopeuttavat altistus kloorille, saippualle, meikille, voiteille, hiusvärille yms. Toisin sanottuna koru pitää värinsä pitkään, jos pidät siitä huolen.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Asiakkaiden arvostelut (7)
Paras
Arvio
Erittäin tyytyväinen koruun! Review by Maria
kaunis ja kestävä
Arvio
Mielestäni septum voi näyttää ajoittain melko raa'alta mutta tämä koru jotenkin taistelee sitä ajatusmaailmaa vastaan. Review by Maria
tyytyväinen
Arvio
Minulla on monta rengasta ja minulle on usein kommentoitu että ne sopivat minulle. Review by Siv
kullattu
Arvio
Hyvä koru, nopea toimitus - suosittelen kaikille Review by Karina
todella hyvä
Arvio
suosittelen kaikille ostamaan oikein monta kappaletta. Katoaa helposti, kun ovat niin pieniä. Review by Helena
huulilävistys
Arvio
10 mm huulilävistykseen on tämä rengas aivan täydellinen! Review by Trine
Hyvä jokapäivän rengas
Arvio
MIelestäni yksi koko valikoiman parhaista renkaista. Suosittelen Review by Marja
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: BCR-rengas jalokivellä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder