Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

Rengas kuunsirpin muodossa opaalikivellä

Saatavuus: Varastossa

6,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat
Tämä kuunsirpin muotoinen lävistysrengas on ihanteellinen daith lävistykseen, jossa sen kaunis design tulee parhaiten esiin. Renkaan yläosassa on pieni rako ja keskiosassa on pyöreä opaalikivi. Opaalikivi ei ole aito, vaan kaunis jäljitelmä jota ympäröi messingistä muotoiltu kehys. Muuten koko rengas on kirurginteräksinen.
Kuu renkaan sisähalkaisija on noin 10mm. Voit valita paksuuden yllä olevasta valikosta. Korun materiaalin ja opaalikiven värin yhdistelmä on myös valittavissa.
Rengas avataan ja suljetaan yksinkertaisesti taivuttamalla. Voit tietenkin käyttää kyseistä lävistysrengasta muihinkin lävistyksiin, joihin sen malli on sopiva.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Ring-25
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Renkaan halkaisija 10 mm.
Korun halkaisijan mitan paikka riippuu tuotteesta. Rengas mitataan aina sisäreunasta ja plugi/tunneli mitataan ohuemmasta osasta (yleensä korun keskiosa). Kapeneva venytyskoru mitataan paksuimmasta osasta, joka on yleensä yhdessä päässä.
Materiaali Kirurginteräs
Koru on valmistettu kirurginteräksestä, joka on yleinen lävistyskorujen materiaali. Kirurginteräs ei vapauta nikkeliä, eli jos et esimerkiksi kestä hopeisia koruja, kirurginteräksiset korut eivät tuota ongelmia sinulle. Jos sinulla on nikkeliallergia, suosittelemme titaanisia koruja. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan korun osa, joka menee ihon läpi, on valmistettu kirurginteräksestä.
Toissijainen materiaali Messinki
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Koru on päällystetty. Pinnoite lopulta häviää erilaisille nesteille altistettua. Voit pidentää korun kestävyyttä suojaamalla sen saippualta, meikiltä, kosteudelta yms.
Pinnoite Ionipinnoite
Ionin kiinnittäminen ei itse asiassa ole pinnoitus, vaan pinnan muutos. Vieraat ionit pakotetaan materiaaliin nopealla voimalla. Sillä se ei ole pinnoitus, se ei voi hilseillä pois. Se voi kuitenkin lopulta haalentua, jonka prosessia nopeuttavat altistus kloorille, saippualle, meikille, voiteille, hiusvärille yms. Toisin sanottuna koru pitää värinsä pitkään, jos pidät siitä huolen.
Onko tuote liimattu? Kyllä
Liimaa on käytetty tuotteen valmistuksessa. Erimerkiksi korussa olevat jalokivet, pallot tai koriste-elementit on saatettu kiinnittää liimalla. Liima voi liueta nesteille altistettuna, siitä syystä emme suosittele tätä korua jokapäiväiseen käyttöön, jolloin se tulee nesteiden kanssa yhteyteen urheillessa, pestessä yms.
Jalokivityyppi Hartsi opaalijäljitelmä
Pallonkoko 6 mm.
Kiinnitystapa Taivutettava
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Rengas kuunsirpin muodossa opaalikivellä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.