Rengas pallolla ja jalokivellä

Saatavuus: Varastossa

3,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Renkaassa ei ole irto-osaa, joka normaalisti renkaista löytyy. Pallo on nimittäin hitsattu kiinni toiseen päähän rengasta. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että palloa ei saa irti renkaasta. Renkaan avaus sekä sulkeminen tapahtuu yksinkertaisesti kääntämällä toista päätä.

Lävistyskorua voidaan käyttää moniin eri lävistyksiin sillä se löytyy valikoimastamme monissa eri koissa sekä väreissä. Valitset vain nykyisen lävistyksesi mitat ja korun pitäisi sopia lävistykseen. Korua voidaan käyttää esimerkiksi tragus, helx tai jopa nenä- tai huulilävistyksiin.

Jokaisessa korussa on kivi joka on kohdistettu poispäin itse renkaasta kuten myös kuvasta näkyy.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Ring-118
Kappalemäärä 1 Kpl
Jokainen ei tarvitse kahta korua. Siitä syystä emme myy korujamme kahden setissä, ja siksi korun hinta on aina per kpl, ellei muuten ole mainittu. Settien hinta on tietenkin per setti, eikä yksittäinen koru setissä. Setissä on luonnollisesti yksi jokaista tuotetta.
Materiaali Kirurginteräs
Koru on valmistettu kirurginteräksestä, joka on yleinen lävistyskorujen materiaali. Kirurginteräs ei vapauta nikkeliä, eli jos et esimerkiksi kestä hopeisia koruja, kirurginteräksiset korut eivät tuota ongelmia sinulle. Jos sinulla on nikkeliallergia, suosittelemme titaanisia koruja. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan korun osa, joka menee ihon läpi, on valmistettu kirurginteräksestä.
Onko koru päällystetty? Kyllä, koko koru
Koru on päällystetty. Pinnoite lopulta häviää erilaisille nesteille altistettua. Voit pidentää korun kestävyyttä suojaamalla sen saippualta, meikiltä, kosteudelta yms.
Pinnoite Tavallinen pinnoite
Kuten nimi osoittaa, kyseessä on materiaalin päällä oleva pinnoitus. Pinnoitus voi kuoriutua tai haalentua, jos se jatkuvasti altistuu kloorille, saippualle, meikille, voiteille, hiusvärille yms.
Pallonkoko 3 mm.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Asiakkaiden arvostelut (7)
Loistava
Arvio
Aivan loistava hinta-laatusuhde. Todella hyvä! Review by Miksu
Toimii hyvin.
Arvio
Tuntuu vahvalta ja kestävältä materiaalilta. Ei ongelmia. Review by Marty
Ihan passeli!
Arvio
Ei erityismainintaa suuntaan tai toiseen. Review by Varaamaton
Pienikokoinen
Arvio
Hinta ja laatu kohdallaan. Review by UllaPehvonen
Nopea
Arvio
postitus ulkomailta. Kiitos! Review by Tuija
En huomannut
Arvio
et palloo ei saa irti renkaasta. Harmi. Ihan kiva kuitenkin. Review by Elli
Ihana
Arvio
Feminiini ihana nenäkoru. Review by Tilkk4
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Rengas pallolla ja jalokivellä
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder