Segmenttirengas titaanista

Saatavuus: Varastossa

3,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Tuotteen nimi kertoo käytännössä kaiken. Tämä on titaanirengas, joka on aivan simppeli rengas. Muodoltaan koru on pyöreä ja korun avaaminen muuttuu vaikeammaksi mitä pienempi koru on. Suurempi koru on taas tätävastoin helpompi avata. Suosittelemme käyttämään pallonavaajaa sekä -sulkijaa, jos rengas on liian pieni ja sinulla on vaikeuksia sen käsittelyssä. Löydät nämä tuotteet myös valikoimastamme.

Rengas on valmistettu titaanista, joka on yksi puhtaimmista metalleista. Titaani ei sisällä nikkeliä, jonka takia se toimii koruksi myös hyvin nikkeliallergiasta kärsiville. Titaanikoru sopii myös aivan uusiin vielä parantumattomiin lävistyksiin.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Ring-116
Kappalemäärä 1 Kpl
Materiaali Titaani
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Segmenttirengas titaanista
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder