Segmenttirengas titaanista

Saatavuus: Varastossa

9,90 €
Kuvaus
Yksityiskohdat

Sanotaan suoraan - Tämä koru on helppo mutta samaan aikaan myös hankala käsiteltävä. Sanotaan, että mitä painavampi ja suurempi koru, niin sitä helpompaa koru on sekä sulkea että avata. Samaan aikaan, korun avaaminen sekä sulkeminen vaikeutuu, mitä pienempi korun halkaisija on. Tähän hätään, suosittelemme käyttämään joko renkaanavaajaa sekä renkaansulkijaa tai "multitool" välinettä, joka toimii eräänlaisena pihtinä. Löydät kyseiset tuotteet katalogistamme.

Mutta et kuitenkaan löydä laadukkaampaa korua kuin tämä. Titaani on materiaalista parhain ja titaanikoruja käytetäänkin yleisesti ottaen aina ensikertalaisilla. Titaanikorut eivät sisällä nikkeliä ja sopivat sen takia myös täydellisesti henkilöille, jotka kärsivät nikkeliallergiasta.

Koru on saatavilla monissa eri koissa. Korun koon valitset tietysti itse ylläolevasta valikosta.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotenumero Ring-117
Kappalemäärä 1 Kpl
Materiaali Titaani
Tämä koru on valmistettu puhtaasta titaanista ja on täysin nikkelitön. Titaani on niin turvallinen materiaali, että jopa sairaalat, hammaslääkärit ja monet muut paikat käyttävät sitä. Huomioithan, että joissain tapauksissa ainoastaan ihon läpi menevä osa on titaaninen.
Peruutusoikeus Kyllä
Arvostelut
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvioimassa: Segmenttirengas titaanista
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Arvio
Asiakkaiden kuvia

Lisäämällä kuvan aiemmin ostetuista tuotteista, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen seuraavaan tilaukseesi.

Voit halutessasi lisätä jopa kolme kuvaa. Puhumme siis kuvista, jossa tuote on käytössä.
Huomioi, että tämän tavoitteena on myydä tuotetta, joten kuvien täytyy olla hyviä.

Jokaisesta hyväksytystä kuvasta lähetämme sähköpostilla 10% alennuskoodin.

Toimitus

BodyMod.fi nettikaupassa toivomme vain tyytyväisiä asiakkaita. Iloisuus ja tyytyväisyys tulee siitä, kun asiakaspalvelu pelaa ja jokaiselle jää hyvä kokemus asioinnista. Siksi tarjoamme päivittäisen toimituksen sekä 30 päivän täyden palautusoikeuden tilauksellesi. Ainoa vaatimus tälle on se, että et ole avannut alkuperäistä lävistyksen pakkausta. Valitettavasti hygieniasyistä emme voi myydä käytettyjä koruja uudelleen.
Huomioi, että lähetämme tilauksesi saman päivänä, jos tilaat ja maksat tilauksen arkipäivänä ennen kello 14.00. Lähetämme tilauksesi ilmaiseksi, jos tilaat tuotteita yli 15 € edestä.
Lähetämme normaalisti tavallista kirjepostia, joten sinun ei tarvitse olla vastaanottamassa pakettia. Paketti tuodaan suoraan postilaatikkoosi, joten muista, että paketin tilaajan nimi täytyy mainita selkeästi postilaatikossasi. Tarkasta myös syötetty osoite.

Jos sinulla on kysymyksiä toimituksesta tai tilauksen palautuksesta, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit ottaa meihin yhteyttä joko live-chatin, puhelimen tai yhteyslomakkeen kautta - Jos otat yhteyttä meihin tilaukseesi liittyen, etsi tilausnumerosi valmiiksi niin voimme auttaa sinua vieläkin nopeammin.

Kundebilleder