• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

33 Nimike(ttä)

/ sivu

33 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Edulliset lävistykset ja settitarjoukset

Kaikki pitävät varmasti edullisten lävistyskorujen ostosta, mutta aina laatu, turvallisuus ja hyvä asiakaspalvelu eivät kohtaa edullisten lävistyskorujen ostossa. Mutta tätä me teemme BodyMod.fi nettikaupassa. Tilaa nyt uudet korusi tarjouksesta.

Edullisimmat lävistykset

Ostaessasi korut settitarjouksesta säästät pitkän pennin. Vakuutamme, että meidän tarkoituksena on parantaa varastotilannettamme eikä korut ole yhtään huonompaa laatua kuin muut korumme. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota sinulle edullisimmat lävistykset ilman että joutuisit tilaamaan tai ostamaan korusi Thaimaasta tai Yhdysvalloista, mihin sisältyy riskejä.

Säästä rahaa

Meidän settitarjouksillemme yhteistä on niiden edullinen hinta. Settitarjouksilla hinta putoaa selkeästi alle normaalin hinnan ja saat 8 kaunista lävistystä naurettavan edulliseen hintaan. Mutta mitä teen sitten niin monilla lävistyksillä? Voit esimerkiksi ostaa yhdessä kavereiden kanssa ja jakaa lävistykset kahteen tai kolmeen pekkaan. Joka tapauksessa hinta on edullinen. 

Edulliset kielilävistykset, napalävistykset, huulilävistykset jne.

Tästä kategoriasta et löydä pelkästään edullisia lävistyksiä, vaan löydät lävistyskoruja myös kielilävistykseesi, napalävistykseesihuulilävistykseesi jne. Laajenna jatkuvasti ja toivottavasti löydät oman tarjouksen, joka sopii juuri sinun tarpeillesi.

Huomioi, että kaikki meidän muovista valmistetut lävistyskorumme voidaan lyhentää. Joten jos löydät edullisia hieman liian pitkiä napalävistyksiä, niin ne voidaan aina lyhentää ja käyttää lyhennettyinä. Samaa metodia voidaan tottakai myös käyttää muovista valmistettuihin kieli- ja huulilävistyksiin.

Tilaa RSS-syöte