Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 24 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 2,4 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 19:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

5 Nimike(ttä)

/ sivu

5 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Huulilävistykset settitarjouksena

Täällä sinulla on mahdollisuus tehdä hyvä ostos. Ostaessasi settitarjouksen, lävistyksen kappalehinta putoaa tuntuvasti. Käytetyin lävistys esimerkiksi madonna/monroe lävistyksiin tai lower labret lävistykseen on itseasiassa tavallinen labret lävistys. Labret korut ovat todella hyviä ja tarkoitettu vähemmän tavallisempiin lävistyksiin kuten huulilävistyksiin. Jos epäilet mihin lävistyksiin labret koru sopii hyvin, niin suosittelemme lukemaan lisää labret lävistyksestä ja siitä mihin lävistyksiin lävistystä voidaan käyttää meidän blogistamme.

Eri vaihtoehdot

Tarjoamme monia erilaisia labret koruja, niin irtomyynnissä mutta myös settitarjouksena. Yksi suosituimmista tarjouksistamme on viiden itseloistavan labret korun setti, jossa tietysti jokainen koru on erivärinen. Niillä voi olla siisti vaikutus, jos esimerkiksi käytät niitä ulkona ollessa.

Jos olet enemmän klassisen tyylikäs, niin ehkä meidän tyylikkäät labret korut kirurginteräksestä sopivat sinulle paremmin. Me tarjoamme kuulia ja jalokiviä kuitenkin myös monissa eri vaihtoehdoissa. Tästä paketista saat jopa 8 labret korua jalokivellä edulliseen hintaan.

Tai jos haluaisit säästää vielä enemmän niin tarjoamme labret sauvaa kirurginteräksestä seitsemällä erilaisella labret kuulalla, missä jokainen jalokivi on oman kuulan värillä. Tämä setti on todella hyvä vaihtoehto sellaiselle henkilölle, joka haluaa helposti vaihtaa labret korun väriä.

Kuten huomaat, tarjoamme todella monia erilaisia vaihtoehtoja sinulle. Löydät varmasti omasi meiltä täältä BodyMod.fi nettikaupasta.