• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

10 Nimike(ttä)

/ sivu

10 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Kielilävistykset settitarjouksena

Täältä teet hyvän ja taloudellisen ostoksen ostamalla suuren määrän erilaisia kielilävistyksiä. Hyödyntämällä settitarjouksen saat rahoillesi vastinetta. Meidän kielilävistyssetit sisältävät 4 tai 8 kpl kielilävistyksiä per setti. Tällä tavalla yhden lävistyksen hinnaksi tulee erittäin edullinen. 

Kielilävistykset muovista

Tarjoamme erilaisia kielilävistyssettejä muovista, mutta yksi suosituimmista tuotteistamme on itseasiassa 6 kpl itseloistavia kielilävistyksiä akryylistä. Saat 6 eri väriä, jotka kaikki loistavat pimeässä ja huolehtivat siitä että omistaja tulee nähdyksi. Samalla akryyli on materiaalina erittäin pehmeä ja suojaa hampaita iskuilta. Akryyli kuitenkin hajoaa kovemmasta iskusta, mikä on sinulle sekä huono mutta hampaille hyvä juttu. Haluat kai, että mieluummin koru kuin hampaat menisivat rikki? 

Jos haluat kielilävistyksen erittäin pehmeästä muovista niin suosittelemme sinua tarkastamaan 8 pkl settitarjouksemme tefloni kielilävistyksistä, jotka tietysti toimitetaan kahdeksassa eri värissä. Tefloni on erittäin pehmeä materiaali, joka on hyvä käyttöön sekä hellä hampaille.

Kielilävistykset metallista

Jos olet kielilävistyksen hardcore-käyttäjä niin ehkä metallinen kielilävistys on sinulle sopivampi vaihtoehto. Tarjoamme tästä kategoriasta monia eri settejä monissa eri väreissä mutta myös tässä kategoriassa kaikista suosituin setti on seuraavanlainen: kirurginteräs sauva ja 7 eri väristä jalokiveä kuulassa.

Olet hieman enemmän uniikki ja funky? Tällöin valintana voisi olla sauva viidellä eri mallisella kuulalla. Erimalliset kuulat sisältävät esimerkiksi tähden, sydämen ja pienen nopan.

Jos haluat laatua niin suosittelemme sinua tarkastamaan settitarjouksen viidellä eri titaanipäällystetyllä kielilävistyksellä. Tällöin saat vain parasta laatua kielilävistykseesi. Kielesi tulee varmasti olemaan kiitollinen siitä että valitsit tämän setin.