• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

3 Nimike(ttä)

/ sivu

3 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Napalävistyssetit - settitarjoukset lävistyksistä

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme monia settitarjouksia lävistyksistä. Tämä settitarjous voi olla sopiva sinulle, jos haluat suuren valikoiman eri lävistyksiä, joista valita. Monet esimerkiksi käyttävät erilaista korua töissä/koulussa ja erilaista harrastaessa urheilua. Jos pidät napalävistyksistä ja haluat samalla koristaa napasi tyylikkäällä ja kauniilla tavalla, niin napalävistyssettitarjous voi mahdollistaa tämän sinulle. 

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme monia erilaisia napalävistyssettejä

Jos etsit itsellesi napalävistyssettiä, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät nimittäin helposti suuren valikoiman erilaisia napalävistyssettivaihtoehtoja. Meillä on esimerkiksi settejä, joissa on glitterikuulia, kristallisydänriipuksia, itseloistavia kuulia sekä monia muita vaihtoehtoja.

Meillä on varmasti jokaiseen makuun jotain. Tarkasta valikoimamme ja osta seuraava napalävistyssetti meiltä edullisella hinnalla ja säästä rahaa. Jatka lukemista ja lue lisää lävistyksistä ja lävistysten hoidosta.

Napalävistys glitterikuulilla

Pidätkö bileistä ja väreistä, suosittelemme sinua ostamaan napalävistyssetin seitsemällä napalävistyksellä glitterikuulilla. Tämä paketti sisältää seitsemän lävistystä, jotka voit epäilemättä laittaa päälle jokaisiin bileisiin. Nämä lävistykset ovat niille jotka haluavat erottautua seuraavissa juhlissa.

Napalävistykset kristallisydänriipuksella

BodyMod.fi nettikaupasta löydät mm. settitarjouksen, jossa tarjoamme neljää kristallisydänriipusnapakorua. Tämä paketti sisältää joitain erittäin kauniita koruja, jotka sopivat hyvin naisille/tytöille, jotka haluavat antaa feminiinisen viestin lävistyksellään.

Muista puhdistaa lävistys vaihdon aikana

Vaihtaessasi napalävistyksen on tärkeää, että puhdistat sen. Jos et puhdista lävistystä vaihtaessasi lävistyksen, lävistykseen voi ilmestyä nopeasti tulehdus tai bakteeri, mistä voi olla vaikeaa päästä eroon. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme laajan valikoiman eri hoitotuotteita lävistyksiin, jotka kaikki auttavat sinua puhdistamaan lävistystä oikealla tavalla. Tarkasta hoitotuotteemme ja anna lävistyksellesi parhaat edellytykset terveelle tulevaisuudelle.

Rakastatko lävistyksiä?

Jos rakastat lävistyksiä etkä saa niistä tarpeeksesi, niin olemme itseasiassa kirjoittaneet myös blogia kaikkeen lävistysmaailmaan liittyvästä. Blogista voit lukea mm. eri materiaaleista, joita käytetään lävistyksissä.

Etkö löydä kysymykseesi vastausta? Ota rohkeasti yhteyttä meihin niin pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman hyvin ja nopeasti.