Info: BodyMod verkkokauppa on auki ja varmistamme edelleen, että saat lävistyksesi kotiintoimituksella!

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 24 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 2,4 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 19:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

6 Nimike(ttä)

/ sivu

6 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Venytyskorut settitarjouksena

Jos sinulla on edessä koko venytysprosessi, niin tarvitset siihen monta erikokoista venytyskorua. Täältä meiltä sinulla on mahdollisuus tehdä todella hyvä ostos ja ostaa kaikki venytyskorusi samalla kertaa ja säästää paljon rahaa. Ostaessasi settitarjouksen suosittelemme sinua hankkimaan halkaisijaltaan yhden koon suuremman venytyskorun kuin oma korvasi tällä hetkellä. Jos et löydä yhtä koko suurempaa, niin sinulla on aina mahdollisuus ostaa setin yhteyteen yksi koru puuttuvassa koossa.

Esimerkiksi jos korvan reikä on halkaisijaltaan tällä hetkellä 6 mm ja toivoisit nyt jatkavasi venytystä. Tällöin heti alkuun hyppäys 8 millimetrin koruun voi tuntua ehkä hieman epämukavalta. Siksi suosittelemme sinua ostamaan setin yhteyteen myös 7 millimetrin venytyskorun. Voit tottakai hankkia lisäksi myös 9 millimetrin venytykorun, jos niin toivot.

Eri settitarjoukset

Sinulla on mahdollisuus valita venytyskorusetti monissa eri väreissä ja malleissa. Settejä on saatavilla kahdesssa tunnetuimmassa mallissa, nimittäin kartiomallissa ja spiraalimallissa. Valittaessa kartiomallisen venytyskorun sinulla on myös mahdollisuus valita ekslusiivisesti setin kirurginteräksestä. Terässetti sisältää enempiä kokoja kuin muut setit, mutta ostaessasi akryylivenytyskorut tarjoamme monia erikokoisia akryylistä valmistettuja venytyskorusettejä.

Valittaessa spiraalivenytyskorut, sinun kannattaa ottaa huomioon fakta, että ensimmäisen korun halkaisija on 2 millimetriä. Joten jos sinulla on tarvetta pienemmälle 1,6 millimetrin spiraalille, niin voit ostaa sen myös setin yhteyteen erikseen nettikaupasta.

Riippumatta venytyskorun mallista, voit mixata ja matchata settisi värejä toivomallasi tavalla. Sinulla on täsmälleen samat värit valittavissa kuin irtovenytyskoruissa. Tämä ei tietenkään koske kirurginteräksestä valmistettuja venytyskorusettejä.

Jos haluat tietää lisää venytysestä, niin suosittelemme sinua lukemaan venytykseen liittyvät artikkelit blogistamme.