• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Löydä tarjouksia BodyMod:fi nettikaupasta

BodyMod.fi nettikaupasta löydät monia eri tarjouksia eri lävistyskoruista. Usein tarjoamme kauniita lävistyskoruja tarjoushinnoilla niin nännikoruista napakoruihin. Tällä sivulla voit nauttia monista meidän eri tarjouksista. Etsi tarjoustuotteitta katalogistamme. Älä kuitenkaa odota kauaa ostopäätööksen kanssa, sillä tarjoukset saattavat loppua milloin tahansa riippuen myös varastostamme ja muista asiakkaista.

Löydä hyvä tarjous!

Kuten sanottu, BodyMod.fi:stä löydät monia eri tarjouksia lävistyskoruista. Siksi suosittelemme sinua säännöllisesti tarkastamaan tarjous-sivuston. Sinulla on mahdollisuus säästää rahaa. Voimme melkein luvata, että löydät omanlaisesi lävistyskorusi meiltä BodyMod.fi nettikaupasta.

Vaikka tarjoustuotteemme ovat edullisia, tämä ei tarkoita sitä että olemme tinkineet tuotteiden laadusta. Päinvastoin, pidämme laatua tärkeimpänä tuotteen ominaisuutena puhtauden jälkeen. Tarjoustuotteiden laatu on samalla tasolla kuin normaalihintoisten tuotteiden laatu. Voit turvallisesti tilata meidän tarjoustuotteita ilman pelkoa siitä että tuotteiden laadusta olisi tingitty. Jos olet hankkimassa uutta lävistystä, suosittelemme olemaan tarkkana lävistyksen puhdistuksen kanssa. On tärkeää puhdistaa itse lävistys huolellisesti ennen kuin vaihdat toisen korun vanhan tilalle, jotta vältyt tulehduksilta ja muilta komplikaatioilta. Hoitotuotteet -sivulta löydät suuren valikoiman eri lävistysten hoitotuotteita.

Eri lävistysten tarjoukset

Täällä tarjoussivustolla meillä on usein todella edulliset hinnat. Siksi löydät melkein aina lävistyksen todella edullisella hinnalla. Katso itse, millaisilla lävistyksillä säästät pitkän pennin. Kaikille löytyy varmasti jotain! Jos meinaat vaihtaa korua, niin suosittelemme testaamaan meidän tarjouslävistyksiä. Näin ollet et maksa joka testauskerrasta täyttä hintaa.

Jos et löydä mitään sinun makuun sopivaa, niin kokeile etsiä myyntisivulta jotain sinulle sopivaa. Meilä on siellä jopa edullisempia hintoja ja suurempi valikoima.

Lahjaideoita?

Jos esimerkiksi olet menossa syntymäpäiväjuhliin ja sinulla ei ole mitään ideaa, mitä viet lahjaksi niin ehkä löydät sivustoltamme jonkun kivan tarjouksen minkä voit antaa lahjaksi. Jos ystäväsi tai kumppanisi on erittäin kiinnostunut lävistyksistä, tämä voi olla hyvä idea. Lahjakortti käy myös aina hyvin ;)

Toivomme, että löydät hyviä tarjouksia!

Tilaa RSS-syöte