• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tältä sivulta löydät valikoimamme uusista lävistyskoruista. Pyrimme päivittämään valikoimamme mahdollisimman usein. Tämä tarkoittaa sitä, että päivitämme myös tämän sivun mahdollisimman usein aina sen jälkeen kun olemme saaneet uusia koruja valikoimaamme. Ei ole mitään parempaa kuin uudet lävistyskorut. Sinua on ehkä alkanut tylsistyttämään vanha napalävistyksesi ja haluat ehkä tilata uuden korun meidän napalävistyksistä.

Lisäksi tulet oppimaan uutta meidän uusista koruista. Myöhemmin kerromme myös kuinka piristät lookkiasi nopeasti.

Uusia koruja BodyMod.fi nettikaupassa

Kuten aikaisemmin mainittu meillä BodyMod.fi nettikaupassa on aina uusia koruja tarjottavaksi. Olemme mukana kehonkoristelun trendeissä ja pyrimme aina tarjoamaan uusimpia koruja. Siksi voit olla varma, että löydät meiltä uusimmat lävistystrendit. Heti kun saamme uusia koruja varastoomme tulet löytämään ne tältä sivulta. Jos olet erittäin kiinnostunut modernista lookista ja tykkäät olla edelläkävijä, niin tarkasta tämä sivu mahdollisimman usein.

Piristä asuasi uudella korulla

Jos haluat piristää lookkiasi, sinun kannattaa ehkä uusi koru. Vaikka et uskoisi sitä, niin yksi pieni koru voi monissa tilanteissa olla merkittävänä tekijänä asusi muodikkuudessa. Varsinkin kesällä napalävistyksesi voi saada hieman ekstra huomiota. Jos sinulla on muodikas napapaita ja uusi napalävistys, niin olet epäilemättä muodin huipulla ;).

Joskus pari uutta korvakorua voi myös piristää asua. Siitä huolimatta mitä etsit, löydät uudet lävistyskorut täältä.

Löydä seuraava korusi BodyMod.fi nettikaupasta

Kuten mainittu tarjoamme laajan valikoiman uusia koruja täällä BodyMod.fi nettikaupassa. Löydät koruja eri väreissä, malleissa ja designeissa. Jokaisen makuun löytyy varmasti omanlaisensa koru. Korumme ovat korkealaatuisia, joten voit turvallisesti ostaa seuraavan korusi täältä meiltä. Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen sekä päivittäisen toimituksen - sekä erinomaisen asiakaspalvelun. Haluamme antaa sinulle parhaat edellytykset turvalliseen ja hyvään kaupankäyntiin.

Toivomme että löydät sinulle sopivan korun!

Tilaa RSS-syöte