• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

18 Nimike(ttä)

/ sivu

18 Nimike(ttä)

/ sivu

 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Sekalaiset tuotteet venytykseen

Tälle sivulle olemme keränneet paljon eri tuotteita lävistyksistä ja venytyksestä. Jotkut tuotteet on vaikea kategorisoida. Siksi olemme luoneet tämän sivun, jossa saat nopeasti silmäilyn myös niille tuotteille, jotka ovat kategoriassa "muut".

Vaikka itse tuote olisi sijoitettu "muut" kategoriaan, se ei tarkoita sitä että tuote ei olisi korkealuokkainen. BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme edullisia hintoja ilman että tingimme laadusta.

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme monia erilaisia venytystuotteita

BodyMod.fi kaupassa meillä on monia erilaisia tuotteita lävistys-ja venytysmaailmasta. Toivomme tarjoavamme asiakkaillemme parhaan ja laajimman valikoiman eri tuotteita. Siksi pyrimme aina päivittämään tuotesivustomme uusilla ja jännittävillä tuotteilla. Tälle sivulle olemme koonneet kaikki tuotteet joita on vaikea kategorisoida. Löydät mm. nämä tuotteet täältä:

Isotoninen suolaliuos

BodyMod.fi nettikaupassa tarjoamme isotonista suolaliuosta brändiltä Blue Wave Tattoo Goo. Isotoninen suolaliuos on täydellinen nopeuttamaan haavan paranemista. Suolavesi ei ole millään tavalla vaarallinen iholle. Isotoninen suolaliuos Blue Waveltä on yksi parhaista tuotteista markkinoilla. Purkki toimii spray-funktiolla, mikä helpottaa suolaliuoksen levittämistä iholle.

Suihkuta suolaliuosta puhdistuskohtaan. Suihkutustoiminto vähentää myös bakteerien pääsemistä suolaliuokseen. Lisäksi suolaliuos Blue Wave:lta on myös edullista käyttää, sillä suihkuttamalla säästät ylimääräistä suolaliuoksen tuhlausta.

Renkaanavaaja

Löydät meiltä myös renkaanavaajan, joka auttaa sinua avaaamaan lävistysrenkaat ilman ongelmia. Renkaanavaajan voi hankkia kolmessa eri koossa. Oikea koko riippuu avattavan korun koosta. Jos sinulla on alle 4 mm rengas, sinun kannattaa ostaa pieni renkaanavaaja. Jos sinulla on suurempi kuin 4 mm kokoinen koru, niin suosittelemme sinua ostamaan suuremman renkaanavaajan. Renkaanavaaja on erityisesti hyvä segmenttirenkaisiin ja helmirenkaisiin. Työkalu on "must have tuote", jos sinulla on lävistyksiä ja haluat mieluusti avata ne itse.

Isotoninen suolaliuoksen ja renkaanavaajan lisäksi löydät myös monia muita tuotteita, joita voit käyttää venytyksessä. Katso kaikki tuotteet täältä.

Haluatko tietää lisää lävistyksistä?

Jos haluat tietää lisää lävistyksistä, venytyksestä, hoitotuotteista, materiaaleista ja paljosta muusta, niin suosittelemme vierailemaan blogissamme. Olemme kirjoittaneet mielenkiintoisia artikkeleita kaikki venytys- ja lävistysmaailmaan liittyvistä aiheista. Voit mm. lukea eri materiaalien hyvistä puolista sekä hyviä neuvoja lävistysten puhtaana pitoon.

Me toivomme, että käytät blogiamme. Olemme nimittäin käyttäneet siihen paljon aikaa. Jos sinulla on kysymyksiä, mutta et löydä blogista vastausta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Mukavia hetkiä lävistystesi kanssa.