• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Irto-osat

Tuotteet 1-48 / 54

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Tuotteet 1-48 / 54

/ sivu

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 • 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa ja arvioi itse.
 • Trustpilot
  yli 600 hyvää arviointia ().
 • Asiakaspalvelu
  Puhelin ja sähköposti, kaikkina arkipäivinä 10-15.30.

Irto-osat lävistyksiin

Monet tietävät kuinka ärsyttävää se on kadottaa pieni mutta tärkeä osa lävistystä tai kuinka sauvan pituus ei ole täysin sopiva. Tämän kanssa voimme auttaa täällä BodyMod.fi nettikaupassa, sillä tarjoamme satoja erilaisia ja erivärisiä irto-osia lävistyskoruihin.

Muodikkaita varaosia lävistyskoruihin

Oikeankokoisen helmen löytyminen labret koruun voi olla vaikeaa puhumattakaan omanlaisen helmen löytymisestä. Tämän takia pyrimme tarjoamaan yhä suuremman ja suuremman valikoiman eri varaosia lävistyskoruille. Tämä tarkoittaa sitä, että löydät meiltä sauvoja ja helmiä erivärisinä, erikokoisina ja erimallisina.

Irtokuulat

Irtokuulilla on yksi yhteinen tehtävä - niiden tarkoituksena on ruuvata ne sauvaan. Ei ole väliä jos ruuvaat lävistyshelmen labrettiin, bananabelliin tai kielilävistykseen. Valittaessa irto-osia ota huomioon paksuus ja halkaisija. Paksuus on pääasiallisesti tärkein tekijä valittaessa helmeä sauvaan. Kielilävistyksiin ja napalävistyksiin käytetään esimerkiksi melkein aina 1,6 millimetrin paksuutta, kun taas huulilävistyksiin käytetään tyypillisemmin (mutta ei aina) 1,2 mm paksuutta.

Irtosauvat

Irtosauvoissa on vain kolme liikkuvaa vaihtoehtoa. Bananabelli/barbelli (kaareva vai suora sauva), pituus ja paksuus. Mitä tulee kaarevaan vai suoraan sauvaan, niin pääasiallisesti kannattaa käyttää samaa muotoa mitä on aikaisemminkin käyttänyt. Pituus pitää selvittää itse omien tuntemusten mukaan, mutta yleensä jokaisessa lävistystyypissä on omat vakiomitat esimerkiksi kielilävistyksessä vakiomitta on 16 mm, mutta haluttaessa voit valita myös 14 tai 12 millimetrin sauvan. Voit aina kuitenkin mitata omat kokosi, mihin saat apua täältä siihen kuinka mittaat.

Paksuus on sama kuin helmillä. Sinun täytyy tietää kuinka paksu sauvasi on ennen kuin tilaat uuden helmen. Nyrkkisääntönä kaikki lävistykset kaulan alapuolella ovat paksuudeltaan 1,6 mm. Kaualn yläpuolella lävistykset ovat paksuudetaan tyypillisimmin 1,2 mm. Ainoa poikkeus on kielilävistys - Se on aina 1,6 mm vaikka se sijaitseekin kaulan yläpuolella.

Tilaa RSS-syöte