Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Nännikorut Nännikorut

Nännikorut

Korota tyyliäsi eri materiaaleista valmistetuilla nännikoruilla useissa ko'oissa, väreissä ja designeissa

Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Materiaali
Väri
Jalokiven väri
Renkaan halkaisija

Tuotteet 1-48 / 109

Järjestä
 1. Push-in-titaanilabret – discopallot
  13,90 €
 2. Nännikoru jalokivisydämillä useissa väreissä
  9,90 €
 3. Saranallinen titaanirengas Saranallinen titaanirengas -25%
  Saranallinen titaanirengas
  8,18 € Alkaen 10,90 € -25%
 4. Nännikoru jalokivillä eri väreissä
  3,90 €
 5. Suora titaanibarbelli
  8,90 €
 6. Nännikoru markiisi jalokivillä
  11,90 €
 7. Nännikoru shield sydämen muodossa jalokivillä
  10,90 €
 8. Nännikoru sydämillä ja jalokivellä
  6,90 €
 9. Saranarengas värivalikoimalla Saranarengas värivalikoimalla -25%
  Saranarengas värivalikoimalla
  5,93 € Alkaen 7,90 € -25%
 10. Nännikoru laavakivillä
  6,90 €
 11. Nännikoru shield aaltoilevilla säteillä
  8,90 €
 12. Nännikoru – perhoset
  13,90 €
 13. Nännikoru filigraanilla ja jalokivillä
  8,90 €
 14. Sisäkierteinen titaanihevosenkenkä
  8,90 €
 15. Barbelli 14 karaatin kullasta
  59,00 €
 16. Nännikoru nuolen muodossa
  6,90 €
 17. Nännikoru jalokivellä
  6,90 €
 18. Nännikoru shield sydämellä ja jalokivillä
  10,90 €
 19. Suora barbelli väri- ja kokovalikoimalla
  2,90 €
 20. Nännikoru shield jalokivillä ja kierteillä
  8,90 €
 21. Nännikoru shield pitsimäisellä designilla
  8,90 €
 22. Nännikoru helmikukilla
  10,90 €
 23. Nännikoru ruuvin muodossa
  4,90 €
 24. Hevosenkenkä palloilla
  3,90 €
 25. Nänni-shield – pisaranmuotoinen kivi ja filigraanikuvio
  8,90 €
 26. Nännibarbelli – korukivilehdet
  14,90 €
 27. Nännikoru enkelin siivillä ja markiisi jalokivillä
  15,90 €
 28. Titaanibarbelli sisäkierteillä
  10,90 €
 29. Nännikoru enkelinsiivillä
  6,90 €
 30. Nännikoru clicker puolikuulla Nännikoru clicker puolikuulla -25%
  Nännikoru clicker puolikuulla
  10,43 € Alkaen 13,90 € -25%
 31. Nännikoru jalokivilehdillä
  15,90 €
 32. Barbelli titaanista sisäkierteillä
  8,90 €
 33. Nännikoru shield jalokivellisellä puolikuulla
  12,90 €
 34. Nännikoru tikarin muodossa
  8,90 €
 35. Nännikoru ilman kierteitä 3 CZ jalokivipäädyillä
  21,90 €
 36. Nännikoru V-muodossa jalokivillä
  12,90 €
 37. Nännikoru clicker pääkalloilla Nännikoru clicker pääkalloilla -25%
  Nännikoru clicker pääkalloilla
  6,68 € Alkaen 8,90 € -25%
 38. Nännikoru ruusuilla
  6,90 €
 39. Mattamusta hevosenkenkä
  3,90 €
 40. Nännikoru clicker ketjulla Nännikoru clicker ketjulla -25%
  Nännikoru clicker ketjulla
  6,68 € Alkaen 8,90 € -25%
 41. Nännikoru barbell titaanista push-in jalokivi palloilla
  19,90 €
 42. Hevosenkenkä piikeillä
  3,90 €
 43. Nännikoru jalokivellisillä ruusuilla
  9,90 €
 44. Nännikoru kaarevilla jalokiviriveillä
  9,90 €
 45. Nänni-shield kahdella saranalla – värivaihtoehtoja
  21,90 €
Sivu
per sivu

Nännilävistys

Mikä tahansa lävistys on aina hyvin henkilökohtainen tyylivalinta, joka kertoo jotain siitä, kuka olet, mutta harvat lävistystyypit ovat niin intiimejä tai ilmaisevat olemustasi yhtä suurella itsevarmuudella ja aistikkuudella kuin nännilävistys. Useimmat ihmiset eivät näe sitä ikinä, joten se on aina jotakin erityistä, jonka jaat vain harvojen ja valittujen kanssa. Kauniiden ja voimaannuttavien nännilävistyskorujen kokoelmaamme kuuluu kattava valikoima muotoja, kokoja ja materiaaleja, kuten titaani ja kirurginteräs. Kiitos nopean toimituspalvelumme, uudet kullannuppusi ovat luonasi äkkiä – ja kestävät luonasi vuosia.

Ei varmaankaan yllätä, että nännilävistys kulkee nännin lävitse. Alueen anatomisen yksinkertaisuuden vuoksi voisi kuvitella, että nänni tarjoaa vain hyvin pienen määrän sijoitusvalintoja. Mutta niinkin yksinkertainen asia kuin lävistyksen suunta vaikuttaa valtavasti lopulliseen ilmeeseen. Vaakatasoinen nännilävistys henkii vakautta ja tasapainoa, kun taas pystysuora luo energisen tunnelman. Entä miten olisi vino lävistys viestimään omaperäisyydestä? Leikkikenttäsi on 360 astetta, joten mene ja löydä oikea kulma juuri sinulle.

Yhtä yksinkertainen mutta suuritehoinen valinta on se, lävistätkö molemmat nännit vai vain yhden, ja kumman niistä. Tällä on väliä, sillä esimerkiksi kummankin nännin lävistäminen luo samalla sekä tasapainoisen että erittäin ulospäinsuuntautuneen vaikutelman. Pelkkä yksi nännilävistys taas on yksilöllisyydessään ja epäsymmetriassaan hienostunut valinta. Kaiken kaikkiaan nännilävistys tai -lävistykset on siis täysin mahdollista personoida omaan olemukseen istuvaksi.

NännilävistysNännilävistys

Mitä nännikoruihin tulee, häikäisevän upeista ja viileän tyylikkäistä ideoista ei tule puutetta. Koska nännilävistys jättää korun kummankin pään näkyviin, monenlaiset korutyypit ovat mahdollisia, ja millä tahansa niistä on mahdollista luoda ihailtavan tyrmäävä vaikutus. On olemassa kolme peruskorutyyppiä: nännirenkaat, nännibarbellit ja shield-nännikorut.

Nännirengas heijastelee kehon pehmeitä kaarteita ja korostaa näin kehosi piirteitä. Oli rengas sitten pieni tai suuri, se kiinnittää huomion nänniisi hienostuneen stimuloivalla tavalla. Minimalistinen rengas on suosittu valinta siistiin ilmeeseen, mutta saatat myös rakastua astetta hämmentävämpään muotoon, esimerkkinä pääkallo. Meiltä löytyy suuri määrä tyylejä kokeiltavaksi, joten katsele ympärillesi ja etsi omat suosikkisi.

NännikoruNännikoru

Nännibarbelli käyttää erinomaisesti hyödyksi molempia lävistysreikiä kahden koristeellisen päätynsä kanssa, joilla saadaan aikaan tuplaefekti, jossa tapin päät korostavat toisiaan ja loistavat sitä kirkkaammin. Voit valita tähän vaikka pari jalokiveä lempivärilläsi. Rengas ei anna tee vaikutelmaa, koska sen kehä on suljettu, mutta hyvä keskitie on hevosenkenkä, jossa yhdistyvät avoimet päät sekä renkaan kaareva muoto. Voit vapaasti kokeilla monia vaihtoehtoja ja katsoa, mikä sopii persoonallisuuteesi – kuka tietää, saatat jopa yllättää itsesi.

Shield-nännikoru on periaatteessa vain koristeellinen lisäosa barbelliin. Sitä kutsutaan shieldiksi, eli ’kilveksi’, koska se luo suuren pinnan, joka kiinnittää katseen koristeellisella muotoilullaan, kuten kiehtovalla filigraanilla. Tämä on nännilävistyskoru vietynä seuraavalle tasolle, eikä kukaan sen näkijä kyseenalaista rohkeuttasi. Jos olet yksinkertaisuuden kannalla, shield ei ehkä ole mieleesi, mutta suuresta valikoimastamme saattaa silti löytyä jotakin puhdasta ja makuasi vastaavaa. Toisaalta, jos komeat ja huomattavat muotivalinnat ovat sinun juttusi, shieldiä osuvampaa nännikoruvalintaa ei voi olla. Kyseessä on sinun vartalosi, joten valitse se, joka saa sinut tuntemaan eniten omaksi itseksesi.

Kuten huomaat, on paljon ihania ja persoonallisia tapoja piristää tätä intiimiä osaa kehossasi. Mitä siis enää odotat? Avaa ovi upeiden tyylien kokoelmaamme. Löydät varmasti täydelliset nännikoristeet, jotka puhuttelevat juuri sinua.

NännilävistyksetNännilävistykset

UKK

Kuinka kivulias nännilävistys on?

Koska nänni on melko herkkä osa kehoa, sen lävistäminen on valitettavasti melko kivuliasta. Asteikolla 1–10 nännilävistyksen ottamisen aiheuttama kipu on tasoa 8. Kuulostaa ehkä pelottavalta, mutta se kannattaa ottaa huomioon ennen lävistyksen ottamista. Jos nännilävistys on kuitenkin sinulle se juttu, älä anna minkään estää sinua ilmaisemasta itseäsi aidoimmalla mahdollisella tavalla. Kipu kestää kuitenkin vain hetken, ja uudesta tyylistäsi tulet nauttimaan vuosikausia.

Kuinka nopeasti nännilävistys paranee?

Nännilävistyksen paranemisaika vaihtelee paljon. Se kestää 4–12 kuukautta. Syy paranemisen kestoon on, että tämä kehon osa liikkuu päivittäin paljon ja on myös jatkuvasti kosketuksissa vaatteiden kanssa. Nämä toistuvat häiriöt pidentävät paranemisaikaa, koska haava ei saa tarvitsemaansa rauhaa. Hyvällä jälkihoidolla voit kuitenkin auttaa uutta lävistystäsi huomattavasti.

Puhdista paraneva lävistys kahdesti päivässä, kerran vedellä ja PH-neutraalilla saippualla sekä myöhemmin vielä suolaliuoksella. Pese aina kätesi ennen lävistyksen puhdistamista ja vältä sen koskettamista muulloin. Muuten saatat aiheuttaa tulehduksen käsiesi bakteereilla.

Nänni LävistysNänni Lävistys

Koska nännilävistykseen voi vaihtaa toisen korun?

Niin kauan kuin lävistys on vielä paranemisvaiheessa, on tärkeää pitää ensikoru paikallaan. Älä koskaan ota sitä pois, edes vaihtaaksesi sen johonkin toiseen. Se vain ärsyttäisi paranevaa lävistystä ja antaisi sille mahdollisuuden kasvaa umpeen. Se voi tapahtua yllättävän nopeasti, joten pidä lävistäjältä saamasi koru paikoillaan, kunnes lävistys on täysin parantunut.

Kunhan nännilävistyksesi on parantunut ja valmis käyttöön, voit vaihtaa siihen minkä tahansa haluamasi korun. Suosittelemme kuitenkin, ettet koskaan jätä lävistystä kokonaan ilman korua. Tässä vaiheessa se ei sulkeudu enää kokonaan, mutta se voi kiristyä, jolloin korun asettaminen vaikeutuu ja saattaa aiheuttaa kudosvaurioita.

Nänni KoruNänni Koru

Mikä on paras korutyyppi nännilävistykseen?

Uusiin lävistyksiin suosittelemme aina titaanikoruja, koska tämä materiaali on hellävarainen herkälle iholle. Kun lävistyksesi on täysin parantunut, voit tietysti vaihtaa siihen jotakin muuta, mutta nänni on herkkä alue, ja siitä on pidettävä huolta. Parantuneeseen nännilävistykseen kirurginteräs on hyvä vaihtoehto titaanille, sillä se on myös hypoallergeeninen ja kevyt, joten se on tarpeeksi hellävarainen tälle alueelle.