Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA

Venytys

Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Materiaali
Venytyksen halkaisija

Tuotteet 1-48 / 263

Järjestä
 1. Saranarengas värivalikoimalla Saranarengas värivalikoimalla -25%
  Saranarengas värivalikoimalla
  5,93 € Alkaen 7,90 € -25%
 2. Tunneli kirurginteräksestä kierteillä
  5,90 €
 3. Ultrakevyt silikonitunneli
  2,90 €
 4. Tunneli kierteillä
  5,90 €
 5. Tunneli kirurginteräksestä o-renkaalla
  3,90 €
 6. Venytyskoru venytykseen vapaavalintaisella värillä
  2,90 €
 7. Aloitus plugi monessa koossa
  5,90 €
 8. Venytyskoru C-muoto akryylistä
  2,90 €
 9. Spiraali venytyskoru valikoimalla värejä
  2,90 €
 10. Suuri hevosenkenkä piikeillä kirurginteräksestä
  3,90 €
 11. Silikonitunneli monissa väreissä
  3,90 €
 12. Sydänplugi – musta onyksi
  8,90 €
 13. Kullattu tunneli jalokivillä
  5,90 €
 14. Venytyskoru kirurginteräksestä
  3,90 €
 15. Yksinkertainen saddle spreader
  9,90 €
 16. Plugi o-renkaalla mustasta akaatista
  8,90 €
 17. Tunneli kirurginteräksestä monissa väreissä
  3,90 €
 18. Tunneli kirurginteräksestä tribaali designilla
  9,90 €
 19. Tunneli jalokivellä
  5,90 €
 20. Tunneli jalokivireunalla ja kierteillä
  6,90 €
 21. C-muotoinen venytyskoru o-renkailla
  4,90 €
 22. Plugi jalokivellä ja kierteillä
  6,90 €
 23. Suuri BCR-rengas pop-out-pallolla Suuri BCR-rengas pop-out-pallolla -25%
  Suuri BCR-rengas pop-out-pallolla
  5,18 € Alkaen 6,90 € -25%
 24. Suuri hevosenkenkä
  3,90 €
 25. Akryylivenytyskorusetti
  12,90 €
 26. Ametistiplugi o-renkaalla
  8,90 €
 27. Plugi puusta koveralla kuparilevyllä
  7,90 €
 28. Plugi jadekivellä
  6,90 €
 29. Plugi lasista savukuviolla
  8,90 €
 30. Plugi puusta kukalla ja pisteillä
  11,90 €
 31. Suuri hevosenkenkä sisäkierteillä
  5,90 €
 32. Akryyliplugi monissa väreissä
  1,90 €
 33. Tunneli kirurginteräksestä
  3,90 €
 34. Silikoniplugi vapaavalintaisella värillä
  3,90 €
 35. Tunneli sarvesta
  8,90 €
 36. Sydämen muotoinen plugi kirsikkapuusta Sydämen muotoinen plugi kirsikkapuusta -60%
  Sydämen muotoinen plugi kirsikkapuusta
  5,56 € Alkaen 13,90 € -60%
 37. BCR-rengas suuressa koossa titaani anodisoinnilla BCR-rengas suuressa koossa titaani anodisoinnilla -25%
  BCR-rengas suuressa koossa titaani anodisoinnilla
  4,43 € Alkaen 5,90 € -25%
 38. Suuri BCR-rengas Suuri BCR-rengas -25%
  Suuri BCR-rengas
  4,43 € Alkaen 5,90 € -25%
Sivu
per sivu

Venytys

Korvalävistyksen venytys on merkki yksilöllisyydestä ja huokuu vahvaa tyyliä missä tahansa tilaisuudessa. Tämä lävistystyyppi on helposti tunnistettava jo kadun toiselta puolelta, ja se säteilee ilmaisuvoimaa kaikkialle ympäristöösi. Haluamme olla suosikkivenytyskorukauppasi, joten kokoelmaamme kuuluu laaja valikoima tyylejä ja materiaaleja, kuten esimerkiksi puu ja sarvi, kaikissa suosituimmissa ko’oissa. Tutustu plugeihin, tunneleihin, venytyspuikkoihin ja ripustimiin. Nopea toimituksemme tuo valitsemasi korut sinulle hetkessä, jotta pääset pian jo tekemään unohtumattoman vaikutelman kaikkiin.

Korvan venytyslävistys tarkoittaa yleensä sitä, että korvalävistyksen pientä reikää on venytetty asteittain asettamalla siihen aina hieman suurempia koruja. Se, kuinka suureksi korvan venytys voi kasvaa, riippuu korvalehtesi koosta, lävistyksen tarkasta sijainnista sekä siitä, kuinka nopeasti etenet venytysprosessissa. Jos venytät lävistystä liian nopeasti, iho voi vaurioitua, ja tästä syntyvä arpi rajoittaa venytyksen jatkamista.

Korvaan on myös mahdollista tehdä valmiiksi jopa 6 mm:n lävistysreikä, joka määriteltäisiin venytyskseksi. Tätä suuremmat korvien venytykset vaativat asteittaista kehittämistä haluttuun kokoon käyttämällä yhä suurempia venytyskoruja. Venytyslävistyksen luominen on todellinen osoitus ihmiskehon muokkautumiskyvystä, sekä ihmisen tunteellisesta sopeutumiskyvystä. Venytyskorusi osoittaa, että et pelkää muutosta. Se, mikä ei tapa, tekee vahvemmaksi, eikö niin?

Venytys KorvakorutVenytys Korvakorut

Venytyslävistys on vielä muita lävistyksiäkin rohkeampi tyylivalinta, sillä se viestii täydellisestä omistautumisesta henkilökohtaiselle ilmaisullesi. Se asettaa sinut läheiseen kosketukseen identiteettisi ja kehosi kanssa. Ihosi joustavuuden rajoissa voit kuitenkin kutistaa venytettyä lävistystäsi takaisin, kunhan se ei ole liian suuri. Tämä on hyvin yksilöllinen asia, mutta jos haluat vain kokeilla, miltä venytys näyttää, suosittelemme, ettet venytä lävistystäsi yli 4 mm:n.

Suosituin venytyskorutyyppi on plugi, eli yksinkertainen paksu levy, joka täyttää venytetyn lävistysreiän. Plugit ovat yleensä pyöreitä, mikä sopii niiden luontaiseen kiinteyden ja painon tunteeseen (vaikka korut ovat itse asiassa hyvin kevyitä). Plugi edustaa hyvin sellaista periksiantamatonta persoonallisuutta, joka on valmis puolustamaan sekä itseään että muita. Voit aloittaa fake-plugilla nähdäksesi sopiiko se todella sinulle, ennen kuin aloitat todellisen korvan venytysprosessin.

Korvan VenytyslävistysKorvan Venytyslävistys

Toinen fantastinen korutyyppi on tunneli, joka on kuin plugi, paitsi että kiinteän muodon sijaan se on pelkkä ontto kehys. Tunneleita on saatavilla useissa eri muodoissa, joista yksi suosittu esimerkki on pisara. Sekä plugit että tunnelit korostavat korvalävistyksen kokoa, vaikka tunneli onkin pelkkä kehä, joka mahdollistaa katsomisen suoraan lävistysreiän läpi. Plugien tapaan tunnelit ovat yleensä yksinkertaisia ja kaksiulotteisia, mutta niihin voidaan myös liittää upeita riipuksia, jotka saavat aikaan mielenkiintoisen yhdistelmän, jossa sekoittuvat venytyskorun ja tavallisemman korvakorun ilme.

Kolmiulotteisemmassa päässä ovat kapenevat venytyspuikot, jotka tulevat esiin venytyslävistyksen kummaltakin puolelta tavallisen korvakorun tapaan, vain paljon suurempikokoisena. Kapenevan muotonsa takia nämä sopivat erinomaisesti lävistyksen koon kasvattamiseen siirtämällä korua asteittain kapeammasta paksumpaan osaan lävistyksessä. Muista kuitenkin edetä maltillisesti välttääksesi ihon repeytymisen, erityisesti lävistysreiän ollessa pieni. Kun saavutat suuremman koon, pelkkä korun paino alkaa venyttää lävistystä entisestään.

Lävistyksen VenytysLävistyksen Venytys

Venytyspuikot sopivat hyvin käytettäväksi myös pelkän upean muotoilunsa vuoksi. Kolme varmaa venytyspuikkovalintaa ovat suora eli klassinen puikko, spiraali sekä C-muotoinen. Muita korvakoruja huomattavasti suurempikokoisina ne pistävät kaikki silmään, mutta kukin niistä omalla erityisellä tyylillään. Valitse omaan makuusi sopiva muoto ja väri, sekä tietenkin omaan venytykseesi sopiva koko.

Lopuksi niin sanotut ripustimet ja painot ovat sekalainen luokka venytyskorumalleja, jotka yhdistelevät edellä mainittuja tyyppejä monin luovin tavoin. Katso esimerkiksi tätä valloittavaa avaimenreikäripustinta. Kuten nimestä käy ilmi, nämä muodot eivät ole suljettuja, eli ne näyttävät "riippuvan" venytetystä lävistysreiästä, vaikka ne pysyvätkin tukevasti paikallaan.

Korvalävistyksen VenytysKorvalävistyksen Venytys

Toisin kuin ripustimet, jotka ovat puhtaasti tyylielementtejä, painot ovat raskaita koruja, jotka venyttävät lävistystäsi alaspäin ja saavat näin aikaan omanlaisensa ilmeen. Näin toimii esimerkiksi tämä suurikokoinen hevosenkenkä. Riippumatta siitä, käytätkö riippuvia koruja vai onko lävistys itsessään pitkänomainen, nämä lähestymistavat lisäävät painon ja voiman vaikutelmaa venytyksessä vetäessään katsetta alaspäin. Tämä tyyli on omiaan sinulle, joka haluat todella herättää huomiota.

Korvavenytyskorujen kirjo on riittävän laaja monien eri tyylien ja persoonallisuuksien ilmaisuun. Tutustu valikoimaamme; pian löydät jo jotakin sinua puhuttelevaa, ehkä jopa tavalla, joka yllättää. Leikittele vaihtoehdoilla, kokeile jotakin uutta ja ole oma itsesi.

VenytyskorutVenytyskorut

Miten voin venyttää lävistyksiäni?

Korvan venytys tehdään suurentamalla olemassa olevaa korvalehden lävistystä pitämällä siinä asteittain suurempia koruja siten, että korva ehtii sopeutua uuteen kokoon ennen seuraavaan kokoon siirtymistä. Tätä jatketaan, kunnes haluttu koko on saavutettu.

Venytyspuikot sopivat tähän erityisen hyvin, sillä niiden muotoilu mahdollistaa monta kokoa yhdessä korussa. Ne vievät enemmän tai vähemmän tilaa lävistysreiässä riippuen siitä, missä kohtaa niitä pidät. Näin sinun ei tarvitse ostaa uusia koruja joka kerta, kun haluat kasvattaa venytysreiän kokoa. Vielä parempi vaihtoehto on ostaa kerralla venytyspuikkosetti, jossa saat yhdellä ostokerralla kaiken tarvittavan unelmiesi venytyslookin luomiseen.

Kuinka pitkään venytetty lävistys on kipeä?

Korvan venytys on pelkkä muunnos tavallisesta korvalehtilävistyksestä, mikä tarkoittaa sitä, että korvalehden joustavuus tekee prosessista yksinkertaisen. Oikein tehtynä lävistyksen venyttämiseen ei liity kipua tai paranemista.

Venytyskohta voi kuitenkin tuntua tiukalta tai aralta koko venytysprosessin ajan. Jos se todella tekee kipeää, olet ehkä ollut hieman liian kärsimätön ja lisännyt korun kokoa, ennen kuin kehosi oli täysin tottunut edelliseen kokoon. On tärkeää olla kiirehtimättä ja kuunnella kehoasi.

Minkälaisia koruja venytyksissä voi käyttää?

Puusta tai luusta valmistetut korut antavat ihon hengittää, mikä on erityisen tärkeää venytyksille, joissa korun peittämä pinta-ala on suurempi kuin muissa lävistystyypeissä. Kevyet materiaalit, kuten kirurginteräs ja titaani, ovat sopivampia kuin painavammat materiaalit, kuten kulta.

Uusiin lävistyksiin emme kuitenkaan suosittele puun tai luun kaltaisia huokoisia materiaaleja, joihin haavasta vuotava neste pääsee imeytymään. Titaani taas on aina hyvä valinta uusiin lävistyksiin, sillä se on hellävarainen iholle.