Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Kielikorut Kielikorut

Kielikorut

Tutustu suureen kielikorukokoelmaamme, mukana suorat barbellit ja kielitapit eri muotoiluvaihtoehdoilla

Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Materiaali
Väri
Jalokiven väri
Pituus

44 tuotetta

Järjestä
 1. Kielikoru kirurginteräksestä monissa jalokiven väreissä
  2,90 €
 2. Suora barbelli väri- ja kokovalikoimalla
  2,90 €
 3. PTFE-kielibarbelli glitteripalloilla
  1,90 €
 4. Kielikoru glow in the dark hymiöllä
  2,90 €
 5. Barbelli titaanista sisäkierteillä
  8,90 €
 6. Titaanibarbelli sisäkierteillä
  10,90 €
 7. Kielikoru barbell metallisilla akryylipalloilla
  2,90 €
 8. Musta kielikoru värillisellä jalokivellä
  3,90 €
 9. PTFE-kielibarbelli monissa väreissä
  2,90 €
 10. Häivekoru kielilävistykseen - Retainer
  2,90 €
 11. Kielikoru pyöreällä jalokivellä
  6,90 €
 12. Kielikoru punakultaisena jalokivellä
  4,90 €
 13. Joustava barbelli – sopiva raskausaikaan
  6,90 €
 14. Kielikoru barbell titaanista glitterikuulilla
  4,90 €
 15. Kielibarbelli tasavärisillä akryylipalloilla
  1,90 €
 16. Kielikoru kaksivärisellä pillerillä
  2,90 €
 17. Kielikoru barbell akryylipalloilla eri väreissä
  2,90 €
 18. Kielikoru pienillä sydämillä
  3,90 €
 19. Kielikoru jalokivisydämellä
  6,90 €
 20. Kielikoru glow in the dark 6 värissä
  2,90 €
 21. Kielikoru pehmeällä Koosh-pallolla
  3,90 €
 22. Kielilävistykseen häivekoru
  1,90 €
 23. Kielibarbelli titaanista akryylikuulilla
  4,90 €
 24. Kielikoru glitteripallolla
  2,90 €
 25. Kielikoru kullattuna jalokivellä eri väreissä
  6,90 €
 26. Kielikoru titaanista jalokivellä
  8,90 €
 27. Kielikoru opaalikivellä
  3,90 €
 28. Barbelli 14 karaatin kullasta
  59,00 €
 29. Kielikoru jalokivellisellä sydämellä
  9,90 €
per sivu

Kielilävistys

Kun tahdot ilmaista itseäsi mieleenpainuvalla tavalla, yllätys on usein loistava tapa näyttää ihmisille, että sinussa on enemmän, kuin mitä päältä päin näkee. Se on varmasti ainakin totta, kun kyseessä on kielilävistys. Kielikoru tulee esiin lähinnä lyhyinä vilahduksina puhuessasi, joten se on leikkisä tapa saada ihmiset kiinnittämään tarkemmin huomiota ja saattaa heidän mielikuvituksensa kierroksille. Meiltä löytyy kaikki tarvittava vaikutuksen tekemiseen kielilävistyksellä, mikä ikinä onkaan sinulle parhaiten sopiva muotoilu, koko tai materiaali. Kokoelmaamme kuuluu käyttäjäystävällisiä ja tyylikkäitä vaihtoehtoja, kuten kirurginteräs ja 14 karaatin kulta. Ja mikä parasta: nopea toimituksemme tuo asusteet luoksesi tuota pikaa.

Toisin kuin muut lävistystyypit, kieli ei jätä paljon valinnanvaraa mitä lävistyksen sijaintiin tulee. Kielen anatomia on melko suoraviivainen asia, ja kielilävistykset tehdään yleensä kielen keskiviivalle. Mutta tämän lävistystyypin silkka rohkeus ja yksinkertaisuus hyvittävät kyllä valinnanvaran puutteen. Ennen kuin pääset edes miettimään koruvalintaa, pelkkä ajatus kielen lävistämisestä tekee jo selkeän ja äänekkään kannanoton, että sinä uskallat mennä sinne, minne muut eivät ja olla täysin oma itsesi.

KielikorutKielikorut

Se on lausunto yksilöllisyydestä, ja sellaisena kielilävistys voi sopia kenelle tahansa. Kaikki tyylit ovat mahdollisia: ilkikurisesta intensiiviseen ja ylellisestä kapinalliseen. Kielilävistyskoru tarkoittaa yleensä barbellia, ja niitä meillä on kaikissa kuviteltavissa muodoissa. Jos olet minimalismin kannalla, pelkkä suora tappi pyöreillä päädyillä on suosittu valinta. Jos kaipaat kimallusta menemättä kuitenkaan liiallisuuksiin, kokeile samaa värikkäällä koristekivelläe. Kielilävistys on valmiiksi niin perustavanlaatuisella tavalla upea, että voit vapaasti kokeilla siinä erilaisia yksityiskohtia ja katsoa, miten ne korostavat tyyliäsi.

Sellaista korua, kuin kielirengas ei oikeastaan ole olemassa, mutta jos rengasmuoto viehättää, jotkin barbellit käyttävät sitä muotoilussaan, kuten esimerkiksi tämä BCR-rengas-tappi. Tämän tyyppiset muotoilut tekevät korusta entistä konstikkaamman ja auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vielä suuremmalla itsevarmuudella, kunhan löydät juuri omaan persoonaasi täydellisesti sopivan mallin. Myös vitsikkäitä vaihtoehtoja on olemassa, kuten tämä pillerikoru, joka näyttää siltä, kuin kielelläsi lepäisi lääkekapseli. Tästä huomaa, että, oli korusi sitten yksinkertainen tai koristeellinen, sitä ei koskaan tarvitse ottaa liian vakavasti, jos ei tee mieli!

Voit myös hankkia useamman kuin yhden kielilävistyksen koruyhdistelmiä varten – haluatpa sitten toisiaan täysin vastaavan ja tukevan dynaamisen duon tai sitten luoda asetelmaan kokeellista kontrastia. Muista vain, että tilaa on rajoitetusti, joten paras varmasti suosia pienempikokoisia malleja. Muuten voit kyllä päästää luovuutesi valloilleen.

Sukella loputtomien ja yllättävien mahdollisuuksien kokoelmaamme, niin löydät varmasti itsellesi jotakin erityistä, joka auttaa sinua erottumaan muista ja kajauttamaan maailmalle asenteellisen itseilmaisusi.

KielilävistysKielilävistys

UKK

Minkä kokoisen kielibarbellin tarvitsen?

Kielitappien vakiopaksuus on 1,6 mm, mutta pituus voi vaihdella paljonkin omien mittojesi mukaan. Kun lävistys ensimmäisen kerran tehdään, olisi kuitenkin hyvä käyttää hieman pidempää, jopa 22 mm:n barbellia, jotta lävistyskohdalla on tilaa turvota. Myöhemmin, lävistyksen parannuttua, voit pitää siinä lyhyempää barbellia ja kokeilla, mikä pituus on sinulle sopiva.

Miten kielilävistys puhdistetaan?

Kielilävistys paranee 3–5 kuukaudessa, jos pidät siitä hyvää huolta. Yleensä paranemisvaiheessa olevia lävistyksiä pitäisi välttää koskemasta tulehduksen välttämiseksi, mutta kielilävistyksen kohdalla se ei oikein onnistu. Täytyyhän sinun syödä. On siis pidettävä tavallista parempaa huolta suuhygieniasta, jotta kielilävistys saa parhaat mahdolliset olosuhteet paranemiselle. Käytä alkoholitonta (tämä on tärkeää) antibakteerista suuvettä joka kerta heti aterian jälkeen.

Muista olla erityisen huolellinen ensimmäisten viikkojen aikana: älä syö tulista tai paljon sitrushedelmää (kuten sitruunaa tai appelsiinia) sisältävää ruokaa ja vältä suutelemista.

KielikorujaKielikoruja

Koska voin vaihtaa kielikorun?

Paranevat lävistykset vaativat mahdollisimman paljon rauhaa ja lepoa, joten älä vaihda korua, kun lävistys on vielä paranemisvaiheessa. Korun vaihtaminen liian aikaisin lisää tulehduksen riskiä, ja niiden muutaman sekunnin aikana, kun lävistyksessä ei ole korua, haava saattaa jopa sulkeutua. Sinun on vain odotettava, mutta lävistyksestä huolehtiminen maksaa aina vaivan.

KielilävistyksetKielilävistykset

Mikä on kielilävistyksen tarkoitus?

Kielilävistyksen sanotaan joskus auttavan lieventämään ahdistusta, mielenkiintoista kyllä. Tämän tyyppisiä uskomuksia lävistysten mahdollisista edullisista terveysvaikutuksista kuulee silloin tällöin, mikä johtunee niiden ilmeisestä mielleyhtymästä akupunktioon. Niiden toimivuudesta ei kuitenkaan ole näyttöä, joten emme suosittele hankkimaan kielilävistystä pelkästään ahdistus- tai muun terveysongelman vuoksi. Me tiedämme vain, että se tuo mahtavan lisän persoonalliseen tyyliisi ja itseilmaisuusi.

Kieli LävistysKieli Lävistys