Tietoa Bodymod Verkkokaupasta

Ladataan...

Bodymod on yksi nopeimmin kasvavista korumerkeistä Euroopassa ja on jatkuvasti kasvussa maailmanlaajuisesti. Tarinamme alkoi Tanskassa vuonna 2005. Pidimme kokoontumisia ja nettifoorumia luodaksemme avoimen yhteisön sekä ammattilaisille, että jokaiselle, joka on kiinnostunut ilmaisemaan itseään kehoa koristelemalla.

Mielenkiintomme lävistyskoruja kohtaan ja yhteisön nouseva kiinnostus johti meidät kohdistamaan huomiomme korkealaatuisten lävistyskorujen verkkomyyntiin. Viisi vuotta myöhemmin, Bodymod lävistysverkkokauppa sai alkunsa.

Meidän tarina

Bodymod vähittäiskauppana aloitti toimintansa 18. tammikuuta 2010 eteläisessä Tanskassa. Yrityksemme kaksi perustajaa, Janus ja Jeppe olivat tehneet paljon töitä yrityksen perustamisen eteen ennen sitä päivää. He yhdistivät sanat "Body" ja "Modification" tuodakseen ilmi mielenkiintonsa kehon muokkausta kohtaan: ja näin Bodymod syntyi. Kun ensimmäiset tilaukset tehtiin sinä aamuna, he olivat innoissaan. Vuodet ovat vierineet ja nykyään Bodymod on tunnettu tuotemerkki, joka palvelee useassa maassa maailmanlaajuisesti - ja yli 20 kielellä - mukaanlukien Suomi.

Bodymodin matka alkoi pienessä huoneessa nettiyhteisönä. Tästä pienestä huoneesta matka jatkui suurempaan asuntoon, jonka jälkeen siirryttiin kunnon toimistoon ja varastoon. Nykyään yritys on jakautunut logistisiin ja hallinnollisiin tarkoituksiin, varastoinnin tapahtuessa Saksassa, ja hallinnolliset toimet Maltalla. Näiden sijaintien lisäksi toimintaamme tukee monet ihmiset kaikkialta maailmassa.

Mitä me kannatamme

Me Bodymodissa arvostamme hyväksyntää, itseilmaisua, monimuotoisuutta, rohkeutta, empatiaa ja omaperäisyyttä. Uskomme, että maailma olisi paljon parempi paikka jos ihmiset olisivat suvaitsevaisempia toisiaan kohtaan ja arvostaisivat toistensa ainutlaatuisuutta. Kannatamme tasa-arvoa ja haluamme inspiroida jokaista olemaan oma itsensä ja ilmaisemaan itseään haluamallansa tavalla. Olipa sitten kyseessä tatuoinnit, lävistyskorut, meikki, muoti, tai mikä vain taiteen muoto.

Me tarjoamme ihmisille inspiraatiota itseilmaisuun.

Meidän tiimi

Meidän tiimi on se, joka tekee tuotemerkistämme mainion. Bodymodissa suhtaudumme antaumuksellisesti työhömme, olemme avoimia uusille ideoille ja välittömiä ongelmanratkaisussa. Uskomme yhteisvaikutukseen. Tiimimme sijaitsee eri puolilla maailmaa. Osa työntekijöistämme ovat vahvistuksena Maltalta Hong Kongiin, tai Ruotsista Portugaliin. Tarkoitamme sitä, kun sanomme että maailma on kotimme.

Sitoutumisemme

Tykkäämme venyttää rajoja lävistyskorujen suhteen. Tarjoamme monia uniikkeja malleja ja korkealaatuisia materiaaleja (titaani, kirurginteräs, 14k kulta, orgaanisia materiaaleja yms). Pyrimme ottamaan huomioon kaikkia eri elämänaloja edustavat ihmiset. Sivustoltamme löydät täydellisen korun, jota voit käyttää itsesi koristamiseksi päästä varpaisiin.

Päätavoitteemme on tarjota erinomaista asiakaspalvelua ja korkealaatuisia koruja edulliseen hintaan. Takaamme sinulle:

  • Erinomainen asiakaspalvelu
  • Pienempi hiilijalanjälki
  • Turvalliset maksut
  • Luotettavat toimitustavat

Kiitos kun valitsit meidät, nauti selailusta!