• 30 päivän palautusoikeus
  Tilaa koru ja tee päätös vasta tuotteen saatuasi
 • Ilmainen toimitus
  yli 15 € tilauksista, muuten toimitusmaksu 1,9 €
 • Nopea toimitus
  Tilatessasi ennen kello 15:00, postitamme tuotteen heti
 • Turvallinen toimitus
  Postitamme tuotteita maanantaista perjantaihin

Tietoa BodyMod.fi Verkkokaupasta

Ensiksi haluamme kiittää siitä että sinua kiinnostaa meidän historiamme, mitä me teemme ja miksi me teemme tämän. Ilman sinua, sivumme ei olisi olemassa.

Miksi nimi BodyMod.fi

Kun päätös nettikaupan perustamisesta tehtiin, nimestä ei käytännössä edes keskusteltu. Tämä siitä syystä et BodyMod.fi nettikauppa kuuluu Tanskan suurimpaan lävistyksiä myyvään nettiportaaliin nimeltä BodyMod.dk.

BodyMod.fi on näin ollen osa suurempaa kokonaisuutta ja ideana on luoda yksi Euroopan suurimmista lävistyksiä myyvistä nettikaupoista joka tarjoaa matalat hinnat, hyvän asiakaspalvelun ja nopean toimituksen. Nettikauppa piti käytännössä olla pelkästään BodyMod.dk käyttäjille, mutta nettikauppa on laajentunut eri Euroopan maihin ja sitä myötä myös asiakkaamme tulevat eri maista. Kaikkia heitä yhdistää kuitenkin mielenkiinto lävistyksiin ja muihin vartalonmuokkaustapoihin.

Kuinka vanha BodyMod.fi on?

Tällä hetkellä BodyMod.fi on täyttänyt jo 8 vuotta. Nettikauppa lanseerattiin 18. tammikuuta 2010. Se oli päivä, jota olimme odottaneet kauan. Ja olimme kyllä tehneet paljon töitä unelmamme eteen. Ja kun ensimmäinen tilaus tuli perille puolen päivän aikaan 18. päivä tammikuuta, olimme todella iloisia. Siihen aikaan meillä oli vielä myymälä Fredericiassa, Augusterborgissa ja Sønderborgissa, Tanskassa.

Tässä ja nyt

Meitä oli 3, kun aloitimme projektin. Nyt, 2017 meitä on enää kaksi jäljellä ja keskitymme sataprosenttisesti verkkomyyntiin. Ennen tätä olimme hetken aikaa kiinnostuneita pyörittämään omaa lävistysstudiota ja järjestämään tatuointitapahtumia. Nykyään, annamme muiden hoitaa nämä tatuointi-ja lävistysmessujen järjestämiset mutta toimimme edelleen sponsorina kahdessa Tanskan suurimmassa tatuointeihin ja lävistyksiin keskittyvissa messuissa. Itse lävistysstudio myytiin ja ostimme nimen BodyMod.dk yhtiöön nimeltä Blue Monkeys In Space ApS.

Mitä ihmeen sinisiä apinoita olemme… Nimi BodyMod.se tulee yrityksestä Blue Monkeys In Space ja emme halunneet nimittää yritystä pelkästään BMS ApS (kuten BodyMod Shop) joten ajattelimme että BMS on kiva lyhenne Blue Monkeys In Space nimeen. Lisäksi siniset apinat ovat hauskoja!

Kyllä meiltä vielä huumoria löytyy. BodyMod.fi: verkkokauppaa pyöritetään Augustenborgista, Tanskasta pienestä konttorista vehreällä alueella. Meillä ei ole kovinkaan montaa työntekijää, mutta meillä on hauskaa työskennellä ihmisten kanssa, ketkä myös rakastavat lävistyksiä ja venytyskoruja. BodyMod.fi on täysiverinen verkkokauppa, jolla on hyvät arvostelut niin asiakkailta kun myös nettimaksuportaaleilta kuten NETS ja Bambora. Meillä on myös Trustpilotilta 5/5 arvostelu. Pyöritämme myös live-chattia, meille voi soittaa ja sähköpostiviesteihin vastaamme aina. Voit kysyä meiltä mitä tahansa lävistämiseen, lävistyksiin tai venytykseen liittyviä kysymyksiä.

BodyMod.fi verkkokaupan tarkoitus

Netissä on helppo tulla huijatuksi. Vaikkakin maksukorttijärjestelmät toimivat hyvin niin aina voi tapahtua mitä tahansa pitkästä toimitustavasta huonoon asiakaspalveluun. Muista lukea netissä aina kyseisen yrityksen arvostelut ennen kuin ostat heiltä mitään.

Näin ei ole asia BodyMod.fi nettikaupassa, eikä tule koskaan olemaan.

Hyvä asiakaspalvelu, nopea toimitus ja edulliset hinnat

Vaikka pohjoismaissa elämme suuren verorasituksen alla, ei se tarkoita sitä ettemmekö voisi palvella teitä hyvin, toimittaa tuotteen nopeasti perille ja pitää hinnat edullisina. Vaikka hymyllä pääsee pitkälle niin haluamme antaa asiakkaille pitkäaikaisen hymyn. Tämä ei ole vitsi – se on tavoitteemme.

Siksi olemme erittäin ylpeitä 5/5 tähdestä Trustpilotissa, sillä esimerkiksi Trustpilotissa olemme saaneet yli 650 arvostelua riippumattomilta asiakkailta. Lisäksi olemme saaneet monen monta positiivista arvostelua tuotteistamme. Ei pelkästään elegantin ulkokuoren takia vaan myös edullisista hinnoista, joita tarjoamme. Haluamme nimittäin, että voisit ostaa paljon erilaisia koruja ja edelleen edullisesti. Mitä enemmän ostat, sitä enemmän me voimme tilata ja sitä kautta hinnat myös putoavat.

Työskentelemme maanantaista perjantaihin. Toisin sanoen työskentelemme, joka päivä siihen asti kunnes posti hakee tilaukset. Maantieteellisen sijainnin vuoksi voimme ottaa tilauksia vastaan aina kello 14.00 asti, paketoida paketin ja lähettää paketin jo samana päivänä.

Pidämme työstämme. Tämä johtaa myös siihen, että toimitukset ovat nopeita. Jos haluat tietää lisää meidän toimitusajoista niin klikkaa tähän.

Voimmeko auttaa?

Jos emme tehneet tätä jo selväksi, niin me tosiaan rakastamme työtämme, asiakkaitamme ja vieraita tällä sivulla. Jos sinulla on mielessä joku erikoinen toivomus lävistyskoruun tai sinulla on lävistyksiin liittyvä kysymys, johon haluat vastauksen niin vastaamme mielellämme. Jos sinulla on mielessä jotain mitä olemme unohtaneet sivulta, ota tietenkin yhteys myös silloin niin korjaamme asian. Haluamme auttaa sinua ja kysyminen ei maksa mitään.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun joko live-chatin, puhelun tai sähköpostin kautta tästä linkistä. Tämä kaikki tältä kertaa.

Parhain terveisin
BodyMod.fi