Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Napakorut Napakorut

Napakorut

Tutustu tyylikkäiden napakorujen valikoimaan täynnä erilaisia muotoja, kokoja ja värejä

Ladataan...
Rajaa
Listausvalinnat
Materiaali
Väri
Jalokiven väri
Pituus

Tuotteet 1-48 / 221

Järjestä
 1. Napakoru – markiisikivet
  11,90 €
 2. Tyylikäs clicker-titaaninapakoru Tyylikäs clicker-titaaninapakoru -20%
  Tyylikäs clicker-titaaninapakoru
  10,32 € Alkaen 12,90 € -20%
 3. Titaaninapakoru kahdella korukivellä
  11,90 €
 4. Napakoru kirurginteräksestä jalokivillä monissa väreissä
  4,90 €
 5. Sisäkierteinen titaaninapakoru
  12,90 €
 6. Napakoru kullattuna jalokivillä
  6,90 €
 7. Napakoru sisäkierteillä ja sydämillä
  12,90 €
 8. Napakoru pitkällä jalokivellisellä riipuksella
  8,90 €
 9. Joustava barbelli – sopiva raskausaikaan
  6,90 €
 10. Napakoru – pitkä kukkariipus
  16,90 €
 11. Napakoru - kiviriipus
  14,90 €
 12. Bananabelli titaanista
  6,90 €
 13. Titaaninapakoru – kiviriipus
  21,90 €
 14. Titaaninapakoru – markiisikivikuvio
  21,90 €
 15. Napakoru sisäkierteillä ja monivärisillä jalokivillä
  10,90 €
 16. Saranallinen titaanirengas Saranallinen titaanirengas -20%
  Saranallinen titaanirengas
  8,72 € Alkaen 10,90 € -20%
 17. Napakoru kirurginteräksestä
  2,90 €
 18. Napakoru timanttidesignilla
  9,90 €
 19. Napakoru jalokivellisillä akryylikuulilla
  2,90 €
 20. Napakoru jalokivellisellä oksa riipuksella
  17,90 €
 21. Napakoru 14 karaatin kullasta sydämellä Napakoru 14 karaatin kullasta sydämellä -20%
  Napakoru 14 karaatin kullasta sydämellä
  103,20 € Alkaen 129,00 € -20%
 22. Käänteinen napakoru suurella jalokivellisellä sydämellä
  15,90 €
 23. Napakoru auringonkukan muotoisella kukalla
  8,90 €
 24. Napakoru hiotulla korukivellä
  17,90 €
 25. Napakoru markiisi jalokivi kukalla
  13,90 €
 26. Raskausajan napakoru glitterikuulilla
  1,90 €
 27. Napakoru pisaran muotoisella jalokiviriipuksella
  17,90 €
 28. Napakoru elefantin päällä
  8,90 €
 29. Napakoru riikinkukko riipuksella
  7,90 €
 30. Napakoru titaanista monissa väreissä
  10,90 €
 31. Napakoru metalliefektipalloilla
  3,90 €
 32. Napakoru kukalla
  12,90 €
 33. Napakoru – suuri kivi ja kukka
  32,90 €
 34. Sisäkierteinen titaaninapakoru korukivillä
  23,90 €
 35. Napakoru suurella kukalla
  9,90 €
 36. Napakoru turkoosikuulilla ja lehtiriipuksella
  9,90 €
 37. Napakoru baguette-kivillä
  20,90 €
 38. Napakoru 14k kullasta pyöreällä jalokivellä Napakoru 14k kullasta pyöreällä jalokivellä -20%
  Napakoru 14k kullasta pyöreällä jalokivellä
  111,20 € Alkaen 139,00 € -20%
 39. Saranarengas värivalikoimalla Saranarengas värivalikoimalla -20%
  Saranarengas värivalikoimalla
  6,32 € Alkaen 7,90 € -20%
 40. Napakoru akryylistä glitterikuulilla
  1,90 €
 41. Raskausajan napakoru jalokivikoristeisilla palloilla
  6,90 €
 42. Napakoru sydänriipuksella
  9,90 €
 43. Napakoru kirurginteräksestä opaalikivellä
  7,90 €
 44. Napakoru nelikulmaisella jalokiviriipuksella
  16,90 €
 45. Napakoru lehtiriipuksella
  16,90 €
 46. Napakoru kullattuna sydänjalokivellä
  8,90 €
Sivu
per sivu

Napalävistys

Kun kesä saapuu, on aika kaivaa esiin aurinkoisin olemuksesi ja paistaa menemään läpi kuumien päivien ja valoisien iltojen. Se kuulostaa oikeastaan hyvältä suunnitelmalta koko vuodelle. Napalävistyskoru on loistava asuste tuomaan persoonasi esiin pienellä elämän kipinällä. Tutustu kokoelmaamme ja löydä valikoima upeita napakoruaarteita, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi. Mukana on valtava määrä malleja, kokoja ja materiaaleja, kuten titaani, kirurginteräs tai 14K kulta. Valitse suosikkisi, ja supernopea toimituksemme tuo ne perille ennen kuin arvaatkaan.

Napalävistys on hyvin silmiinpistävä lävistystyyppi. Kuten arvata saattaa, se sijaitsee navassa. Tarkemmin sanottuna se lävistää navan ylemmän reunan niin, että itse koru tulee esiin sekä navasta että juuri navan yläpuolelta. Tämä tarkoittaa sitä, että korusta jää näkyviin kaksi osaa. Useat napakorumallit käyttävät tätä hyödykseen luodessaan mielenkiintoisia tyylejä mitä yksinkertaisimmin keinoin.

NapakoruNapakoru

Tämä lävistystyyppi on oivallinen juuri kesällä, kun säät kannustavat karsimaan vaatetusta ja paljastamaan vatsaa. Miksipä et siis nostaisi muotiluokitustasi ylemmäs tällä lumoavalla koristeella? Koristeltu napa nostaa rimaa ja saa sinut erottumaan entistä enemmän.

Näyttävä napa on mainio tapa näyttää maailmalle, kuka olet, juhlia itsevarmuuttasi, tai jopa rakentaa sitä. Kun laitat yhden näistä kaunokaisista napaasi, olet kuin uusi ihminen ja julistat maailmalle avoimuuttasi ja vahvuuttasi. Tämä pitää paikkansa myös silloin, kun sää ei ole puolellasi, koska sinä kyllä tiedät aina, miten hyvältä näytät, vaikka tyylisi olisi vaatteisiin kiedottu.

NapalävistysNapalävistys

Tyypillisin napalävistyskoru on naparengas, joka ei oikeastaan ole edes rengas, vaan kaareva tappi, jonka päädyt näkyvät kummallakin puolella lävistystä. Tämä luo automaattisesti tuplalävistystä muistuttavan ilmeen, kun suurempi osa näkyy navan sisäpuolella ja pienempi osa juuri sen yläpuolella, yhteensopivana lisänä. Näin saat kaksi mielenkiinnon kohdetta luomaan visuaalista tekstuuria keskinäisessä yhteistyössä, valitsitpa sitten jalokivikoristeet tai minimalistiset helmet. Suosittu valinta on kaksi värikästä korukiveä, jotka heijastelevat toisiaan. Laajalla värivalikoimallamme luot kokonaisen kokoelman toisistaan täysin poikkeavia tunnelmia, jotka voit sovittaa vastaamaan asukokonaisuuksiasi, tai luomaan niihin kontrastia.

Niin sanotussa käänteisessä napakorussa tavallinen asetelma on käännetty ylösalaisin niin, että suurempi osa jää yläpuolelle. Nämä ovat yleensä suurempikokoisia riipuksia, kuten esimerkiksi tämä säihkyvä jalokiviriipus, joka peittää koko navan ylhäältä päin. Jotkut lävistävät napansa alemmasta reunasta, mikä voi myös olla syy suosia käänteistä napakorua, joka asettaa ensisijaisen kiinnostuksen kohteen yläpuolelle. Riippumatta siitä, miten napalävistyksesi tehtiin, voit vaihdella erimallisten napakorujen välillä tyyliä muunnellaksesi. Se, onko korun painopiste ylä- vai alaosassa, on yksinkertainen valinta, mutta ero niiden luomien vaikutelmien välillä on suuri, ja sen kanssa on mielenkiintoista leikitellä.

Tietysti on myös olemassa hienovaraisempia vaihtoehtoja, kuten , jossa näkyvissä on oikeastaan vain lävistyksen yläosa. Tämä korutyyppi on aivan yhtä ihastuttava ja säihkyvä, mutta sen avulla pystyt hieman rauhoittamaan napalävistyksen huomionhakuista luonnetta. Kysymys jää oman henkilökohtaisen makusi ratkaistavaksi – minkä valitset?

Napakoru HintaNapakoru Hinta

Valloittavasta napatyylistä ei tarvitse luopua edes raskauden aikana. Valikoimastamme löytyy myös PTFE:stä tai biomuovista valmistettuja napakoruja, jotka ovat äärimmäisen joustavia materiaaleja ja mukautuvat kehosi muotoon vatsan kehityksen mukana. Juhlista kehoasi entistä enemmän kauniilla väreillä , tai muilla koristeilla, jotka viestivät lähestyvän äitiyden riemusta.

Kaikki nämä itseilmaisun mahdollisuudet sellaisessa kehonosassa, joka usein jää vaille huomiota, laajentavat suuresti mahdollisuuksiasi kertoa juuri oman persoonasi tarina. Ota ilo irti napalävistyksestäsi aurinkoisella säällä, mutta älä unohda nauttia sen viileästä ja eläväisestä energiasta myös muina aikoina. Se on osa sinua vuoden ympäri. Älä enää odota, vaan mene ja löydä uusi napa-asusteesi korkealaatuisesta kokoelmastamme.

Napa KoruNapa Koru

Omaperäisimmät kesätrendit

Kuten sanottua, napalävistys tulee parhaiten esiin juuri kesällä, joten tähän lävistyksen tarkoitetut korut saavat mielellään olla kevyitä ja vedenkestäviä, jotta voit osallistua ulkoharrastuksiin ja mennä jopa uimaan sen kanssa.

Näiden käytännön sanelemien piirteiden lisäksi napalävistyskorut ovat usein olemukseltaan iloisia ja ulospäinsuuntautuneita. Omalaatuiset ja yllättävät korut ovat suosiossa, esimerkkeinä kierrerengas, ja jopa tribaalikuvioinen kissa kauniin värisine silmineen. Omintakeinen napakoru on erehtymätön viesti maailmalle, että sinä olet ainoa laatuasi. Valinnanvaraa on niin paljon, että jokainen voi seurata tätä trendiä omaan yksilölliseen tapaansa.

UKK: Napalävistyksen hoito

Mikä on napakorun standardikoko?

Napakorun vakiopaksuus on 1,6 mm ja -pituus 10 mm, mutta aina tulisi kiinnittää ensisijainen huomio siihen, miten koru soveltuu omaan yksilölliseen anatomiaasi. Jos koru on liian lyhyt, se tuottaa epämukavaa painetta kehoosi, mikä erityisesti uuden lävistyksen kohdalla pidentää paranemisaikaa.

Miten napakoru puhdistetaan?

Puhdista lävistyskorut mikrokuituliinalla, jota ei ole käsitelty millään aineilla, mukaan lukien alkoholi. Pyyhi koru hellävaraisesti mikrokuituliinalla unohtamatta nurkkia ja koloja sekä irrottamatta epähuomiossa korukiviä paikaltaan. Tuotteemme ovat vahvaa tekoa, mutta herkkiä pikku aarteita kuitenkin. Jos pidät niistä hyvää huolta, ne kestävät käytössäsi pitkän aikaa ja näyttävät aina upeilta.

Kuinka kauan napalävistyksen paranemisessa kestää?

Napalävistyksen paranemisessa kestää noin 8–12 kuukautta. Se on pitkä aika, mutta tämä kehon osa liikkuu päivän mittaan paljon, joten paraneminen tulee jatkuvasti häirityksi. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma, kunhan annat lävistykselle sen ansaitseman jälkihoidon.

NapakorujaNapakoruja

Miten napalävistystä hoidetaan?

Napalävistys tulisi puhdistaa kaksi kertaa joka ikinen päivä koko paranemisjakson ajan. Tämä on aikamoinen sitoumus, mutta maksaa vaivan tulehdusten välttämiseksi. Puhdista se kerran vedellä ja hellävaraisella saippualla, ja kerran vielä suolaliuoksella, joka vetää ylimääräisen nesteen pois haavasta. Muista aina pestä kädet ennen lävistyksen puhdistamista. Yritä olla koskematta lävistystä kaikkina muina aikoina. Lävistyksen koskettelu paranemisvaiheessa aiheuttaa tulehdusriskin ja yleistä ärsytystä.

Kun napalävistyksesi on täysin parantunut, pidä siinä aina jonkinlaista korua. Tämä pätee melkein mihin tahansa lävistystyyppiin. Nehän ovat lopulta epätavallisia reikiä, jotka keho pyrkii sulkemaan. Joten vaikka napasi olisikin suuren osan ajasta piilossa, pidä siinä aina jotakin, joka estää reiän sulkeutumisen.

Mikä on paras korutyyppi napalävistykseen?

Suosittelemme yleensä titaanikoruja uusiin lävistyksiin, koska ne ovat varmasti nikkelivapaita ja hellävaraisia herkälle iholle. Myöhemmin voit vaihtaa siihen esimerkiksi kirurginteräksestä tai 14 karaatin kullasta valmistetun korun. Jos olet raskaana, valitse hyvin joustava korumateriaali, kuten PTFE tai biomuovi. Nämä materiaalit taipuvat kehossasi tapahtuvien muutosten mukaan, joten voit nauttia lävistyksestäsi myös raskauden aikana.