100 päivän palautusoikeus
Toimitus alk. 3,90 €. Ilmainen toimitus yli 29 €
Yli 600.000 tuotetta varastossa

20 tuotetta

per sivu
Järjestä
  1. Teepuuöljy tulehtuneisiin lävistyksiin
    €7,90

20 tuotetta

per sivu
Järjestä

Hoitotuotteet lävistyksiin

Lävistys on käytännössä haava kehossa. Haavaa täytyy hoitaa, että se paranisi mahdollisimman nopeasti. Bodymod nettikaupan hoitotuotteilla annat lävistyksellesi parhaat edellytykset nopeaan paranemiseen. Täydellisesti parantunut on yhtä kuin täydellinen lävistys. Tästä voit lukea lisää miten hoidat lävistystä parhaiten.

Mitkä ovat parhaita lävistyksen jälkihoitotuotteita?

Bodymod tarjoaa laajan valikoiman jälkihoitotuotteita. Meiltä löytyy puhdistuspyyhkeitä lävistyksille, pahaa hajua estävää geeliä ja jopa tatuointien jälkihoitovoiteita. Yksi kaikkein pidetyimmistä, asiakkaidemme suosikeista on Holey Butt’r voide, joka on paras tuote venytettyjen korvalehtien hoitamiseen. Voit käyttää sitä venytysprosessin aikaan välttääksesi kuivumista, ärtymistä, ja pitääksesi korvalehdet kosteutettuina. Tarjolla on myös Teepuuöljyä ihon ärtymiseen, Emuöljyä ihon uusiutumiseen, Isotonista Suolaliuosta lävistyksiin ja Lävistyksen Jälkihoito Spray, joka on yleispätevä suihke, joka sopii sekä sisäiseen, että ulkoiseen käyttöön.

Hyviä hygienia neuvoja

Lävistyksen teettämisen jälkeen on tärkeää pitää lävistys puhtaana. Sen takia lävistystä ei saa kosketella turhaan. Älä myöskään anna kaveriesi koskea lävistykseen, jotta se parantuisi mahdollisimman optimaalisesti. Huulilävistyksen ja kielilävistyksen kanssa ei pitäisi suudella ketään kahteen tai kolmeen viikkoon.

Anna kehosi hoitaa homma ja parantua luonnollisesti. Tämä ei tietenkään tarkoita, ettet voisi edesauttaa paranemista. Puhdista alue 2-3 kertaa päivässä lävistyksiin tarkoitetulla suolaliuoksella puhdasta vanua käyttäen. Jos tunnet sen olevan tarpeen, voit myös kääntää lävistyskorua varovaisesti puhdistuksen yhteydessä, mutta muista aina pestä kädet sitä ennen.

Voit urheilla, mutta vältä ärtymistä esimerkiksi peittämällä napalävistyksen tai nännilävistyksen siihen tarkoitetulla laastarilla ja käytä hengittäviä vaatteita urheillessa. Pidä aloituskoru lävistyksessä, kunnes lävistyksesi on täysin parantunut ja pyydä lävistäjää auttamaan korun vaihtamisessa, jos et ole aivan varma kuinka se tehdään.

Jos päätät poistaa lävistyskorun, jatka alueen puhdistamista, kunnes lävistysreikä on sulkeutunut kokonaan välttääksesi bakteereiden sisään jäämistä ja arpien muodostumista sen seurauksena.

Jos muistat pitää nämä asiat mielessä, tiedossa pitäisi olla hyvä kokemus. Huomioi kuitenkin, että monet lävistykset vaativat erilaisen menettelytavan jälkihoidon suhteen. Esimerkiksi suun alueen lävistykset ja septum lävistykset vaativat erilaista hoitoa, kuin korvalehti lävistys. Hanki tietoa ja pyydä tarvittaessa ammattilaisen apua.