Pettämätön lävistyskorukauppa Suomessa
SEURATTU TOIMITUS 4,99 €, ILMAINEN KUN KÄYTÄT 29 €
USEAT MAKSUTAVAT MAHDOLLISIA
Ladataan...

Jojobaöljy

Bodymod Care

11,90 €
Varastossa

Tunnettu jojobaöljy on kultainen nestemäinen vaha, joka tunnetaan väristään ja hyödyllisistä ominaisuuksistaan. Öljy puristetaaan jojobapensaasta, jonka alkuperä on Amerikasta. Tämä kasvi kasvaa ääriolosuhteissa, jopa aavikolla yli 40 asteessa varjossa.
Jojobaöljyä käytetään usein hiustenhoitotuotteissa, mutta se on myös hyödyllinen ihon kosteuttamiseen ja kuivuneen ihon hoitamiseen. Jojobaöljyn kemikaallinen rakenne on samantyyppinen ihon kanssa ja siinä on runsaasti E-vitamiinia, joka auttaa ihon uusiutumisessa ja vähentää arpeutumista. Sen vuoksi tämä tuote on ehdoton, jos haluat pitää ihon joustavana venytyksessä.
Yksi 5ml pullo sisältää 100% jojobaöljyä ja tulee pipetin kera, että voit säännöstellä öljyn määrää.
Käytä öljyä venytykseen kahdesti päivässä kahden viikon ajan, että iho pysyy terveenä. Jos käytät orgaanisia koruja, kuten puusta, luusta ja sarvesta valmistettuja koruja, jojobaöljy pitää myös korun kauniina, ja suojaa sitä kuivumiselta ja likaantumiselta. Kiillota koru säännöllisesti pisaralla jojobaöljyä, ja siitä tulee kuin uudenveroinen.
Jos olet huolissasi tuotteen alkuperästä, älä huoli sillä se on täysin kasviperäinen jojobapensaasta puristettu tuote. Lisäksi se toimii hyvin meidän Holey Butt'r tuotteen kanssa, joka myös sisältää jojobaöljyä. 
Lisätiedot
NimiJojobaöljy
SKUCare-Jojoba
BrandBodymod Care
TyyppiJälkihoitotuote
Sisältö5 ml.
VäriOranssi
Kappalemäärä1 kpl
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:Jojobaöljy
Arviosi
Jojobaöljy